Netflix Daily

Netflix Daily: Sweet Magnolias seizoen 2 besproken, teaser Sky Rojo

De productie van het tweede seizoen van Sweet Magnolias is nog niet van start gegaan. Wel heeft showrunner Sheryl J. Anderson het één en ander uitgelegd over seizoen 2. Ondertussen zijn de eerste beelden van Sky Rojo verschenen van de maker van La Casa de Papel.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Showrunner bespreekt Sweet Magnolias seizoen 2

Sheryl J. Anderson, showrunner van Sweet Magnolias, heeft zich uitgesproken over het tweede seizoen van de romantische dramaserie. “We hebben zeker een aantal goede gedachten over nieuwe burgers van Serenity. Er zullen nieuwe allianties ontstaan tussen bestaande burgers van Serenity”, gaf de showrunner alvast te kennen. Naar verwachting gaat de productie van het tweede seizoen begin 2021 van start.

Eerste beelden Sky Rojo van La Casa de Papel-maker verschenen

Sky Rojo is in aantocht op Netflix. Vanaf 19 maart kunnen we op Netflix aan de slag met het eerste seizoen van de Spaanse serie. Daarin draait het om drie vrouwen die op de vlucht slaan voor hun pooier en zijn handlangers. Ze gaan op een stormachtige zoektocht naar vrijheid.

The Bold Type knalt in maart op Netflix binnen

De serie The Bold Type krijgt een vliegende start op Netflix. In maart zullen er namelijk meerdere seizoenen van deze komische dramareeks. Dit kalenderjaar wordt het vijfde en laatste seizoen verwacht, dus mogelijk kan straks in één keer de hele reeks gekeken worden.

Lees alles over The Bold Type

Deze Netflix-series hebben een 100% Rotten Tomatoes-score

De scores van Rotten Tomates Om erachter te komen of een film of serie een aanrader is, kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van de score van Rotten Tomatoes. Inmiddels zijn er heel wat Netflix series een 100% score of die daar angstig tegenaan schuren. De hoogste tijd om deze eens op een rij te gaan zetten.

Lees alles over de lijst

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?