Netflix Daily

Netflix Daily: Beelden Adam Sandlers Hustle, Erasmusbrug afgesloten voor opnames Netflix-film

Adam Sandler lanceerde de laatste jaren al heel wat films op Netflix. In de zomer komt daar ook Hustle bij waar nu de eerste beelden van zijn verschenen. Ondertussen wordt er ook in Nederland gewerkt aan een nieuwe Netflix-film. Het gaat om The Takeover waarvoor de Erasmusbrug op maandagavond gesloten werd.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Beelden Adam Sandlers Hustle verschenen

Netflix heeft nieuwe beelden gelanceerd van Hustle. Daarin draait het om een basketball scout (Adam Sandler) die een buitengewone spelers ontdekt in het buitenland. Zonder de goedkeuring van zijn team, haalt hij hem binnen. Tegen alle verwachtingen in krijgen ze een kans om zich te bewijzen. Hieronder zie je de officiële beelden.

Erasmusbrug afgesloten voor opnames Netflix-film

De Erasmusbrug is maandagavond- en nacht afgesloten geweest voor filmopnames. In Nederland wordt hard gewerkt aan The Takeover. De film speelt zich grotendeels af in Rotterdam. Zo werd er eerder al gefilmd aan de Marconistraat en de Laan op Zuid.

Teen Wolf keert terug voor speciale reünie film

Teen Wolf is toch nog niet gedaan! Na zes seizoenen kwam er een einde aan deze MTV-serie, waarvan honderd afleveringen zijn verschenen. Het verhaal rondom de jonge weerwolf Scott McCall krijgt namelijk een film. Het is een reünie van de oude cast.

Lees alles over Teen Wolf

Stand van zaken Mindhunter seizoen 3: Hoofdrolspeler in de startblokken

De agenda van David Fincher. Het is nog altijd het grote struikelblok bij Mindhunter. Een derde seizoen is nog altijd een optie, maar het is sinds afgelopen zomer alweer stil rondom de reeks. Hoofdrolspeler Jonathan Groff heeft zich nu uitgesproken, tijd voor een update. Dit is de huidige stand van zaken rondom Mindhunter seizoen 3.

Lees alles over Mindhunter

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Non Mi Uccidere Horror 2021 2022-02-21

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?