Netflix Daily

Netflix Daily: Black Mirror seizoen 5 en De Drie Musketiers

Black Mirror seizoen 5 kent in ieder geval twee nieuwe gezichten. Daarnaast werkt Netflix aan een moderne uitvoering van The Three Musketeers en Mindy Kaling gaat series ontwikkelen voor Netflix geïnspireerd door haar eigen jeugd.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Twee nieuwe castleden Black Mirror seizoen 5 bekend

Deadline is achter twee nieuwe acteurs voor het vijfde seizoen van Black Mirror gekomen. Anthony Mackie van Captain American: Civil War en Avengers: Infinity War krijgt een nog onbekende rol in seizoen 5 van de reeks. Ook Yahya Abdul-Mateen II, vorig jaar nog te zien in Aquaman, heeft een nog onbekende rol gekregen in de serie.

Netflix werkt aan moderne film van The Three Musketeers

Netflix gaat aan de slag met een moderne uitvoering van The Three Musketeers. De streamingdienst raakte onder de indruk van een pitch van Harrison Query voor een moderne uitvoering van de klassieker. Meer informatie over het project is nog niet vrijgegeven.

Mindy Kaling gaat serie ontwikkelen voor Netflix

Mindy Kaling gaat voor Netflix aan de slag met een serie die geïnspireerd zijn op haar eigen leven. Zo is er al een deal bereikt over een komedieserie die bestaat uit tien afleveringen die losjes gebaseerd is op haar eigen jeugd. Een naam van de serie is nog niet bekend.

Extra lange pauze voor Riverdale na overlijden Luke Perry

Na volgende week ligt Riverdale wekenlang stil. Door het overlijden van Luke Perry hebben de makers tijd nodig om zijn dood te kunnen verwerken, zowel op persoonlijk gebied als in de serie. Daar krijgen de makers nu alle tijd voor.

Lees alles over Riverdale

Noorse serie Ragnarok in productie

De productie van de Noorse serie Ragnarok is in productie gegaan. De coming-of-age dramaserie biedt een verrassende kijk op de Noorse mythologie en wordt in 2020 op Netflix verwacht. De hoofdrolspelers zijn alvast bekend.

Lees alles over Ragnarok

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Riverdale (2 seizoenen + S03E16) Drama 2019 7.9
The Flash (4 seizoenen + S05E17) Actie 2019 8.1
Antoine Griezmann: Champion du Monde Docu 2019
Stay Tuned! (1 seizoen) Drama 2019

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?