Netflix Daily

Netflix Daily: Lucifer bespreekt drie seizoenen, salarissen Riverdale-cast bekend

Tom Ellis heeft de afgelopen drie seizoenen van Lucifer samengevat en de salarissen van de hoofdpersonen uit Riverdale zijn bekend. Daarnaast heeft Beyoncé een lucratieve deal gesloten en test Netflix met een Random Episode-optie.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Tom Ellis bespreekt eerste drie seizoenen Lucifer

Fans van Lucifer wachten inmiddels vol spanning op het vierde seizoen van de serie. Op 8 mei komt het nieuwe seizoen naar Netflix en hoofdrolspeler Tom Ellis heeft alvast de tijd genomen om de afgelopen drie seizoenen te bespreken. Dat deed hij in een video die hij op Twitter plaatste.

Salaris en netto-waarde van Riverdale-cast bekend

Het salaris en de netto-waarde van de Riverdale-cast is bekend geworden. De hoofdrolspelers zouden zo’n 40.000 dollar per aflevering opstrijken en al flink wat geld hebben verzameld. Zo wordt de netto-waarde van Cole Sprouse alias Jughead op 8 miljoen dollar geschat.

Lees alles over de Riverdale-salarissen

Beyoncé sloot lucratieve deal met Netflix voor 3 projecten

We mogen ons opmaken voor nog meer Beyoncé op Netflix. Afgelopen week verscheen al de film Homecoming, maar er komt meer aan. De zangeres zou een lucratieve deal met Netflix hebben gesloten voor in totaal drie projecten voor een bedrag van zo’n 60 miljoen dollar. Het is echter nog onduidelijk waar de andere twee films over gaan.

Lees alles over Beyoncé

Netflix test met Random Episode-optie

Netflix is een testfase gestart voor een nieuwe optie waardoor het mogelijk wordt om naar een willekeurige aflevering van een serie te kijken. Op die manier wil de streamingdienst gebruikers helpen die geen idee hebben wat ze moeten kijken.

Lees alles over de nieuwe optie

Dumplin’ komt naar Netflix in Nederland

Terwijl de film in de Verenigde Staten aan het eind van vorig jaar al verscheen, kunnen we ons nu ook in Nederland opmaken voor Dumplin’. De film met een hoofdrol voor Jennifer Aniston en met muziek van Dolly Parton wordt op 3 mei toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

Lees alles over Dumplin’

Het nieuwe aanbod van het weekend:

Titel Genre Jaar IMDb
Arrow (6 seizoenen + S07E18) Actie 2018 8.0
Slender Man Horror 2018 3.2
Unforgettable Thriller 2017 6.8
Dynasty (1 seizoen + S02E17) Drama 2019 6.4
Grass is Greener Docu 2019

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?