Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuw castlid After Life, Dakota Johnson in Persuasion

Het derde seizoen van After Life is voorzien van een nieuw gezicht. Kate Robbins heeft een rol te pakken in seizoen 3. Daarnaast heeft Dakota Johnson een rol te pakken in een nieuwe film op Netflix.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

After Life verwelkomt Kate Robbins voor seizoen 3

De opnames van het derde seizoen van After Life zijn sinds deze week van start gegaan. Inmiddels is ook een eerst nieuw castlid bekendgemaakt. In seizoen 3 maken we kennis met Kate Robbins. “Ik ben zo blij om aan te kondigen dat ik me bij de geweldige cast van After Life seizoen 3 heb aangesloten. Eerste dag filmen vandaag met Ricky Gervais”, vertelde de actrice bij onderstaande post.

Dakota Johnson in nieuwe Netflix film Persuasion

Dakota Johnson is binnenkort te zien in een gloednieuwe Netflix film. Ze vertolkt de hoofdrol in Persuasion, de moderne kijk op de roman van Jane Austen. Het is de bedoeling dat de productie van de film in mei van start gaat. De film vertelt het verhaal van Anne Elliot die samen leeft met haar snobistische familie op de rand van faillissement. Als Frederick Wentworth weer in haar leven verschijnt, moet Anne kiezen tussen het verleden achter zich laten of naar haar hart luisteren als het om een tweede kans gaat.

Noorse Ragnarok in mei terug met tweede seizoen

De Noorse serie Ragnarok is terug met een tweede seizoen. De entree van de bovennatuurlijke reeks verscheen begin 2020 en werd positief ontvangen. Er volgde dan ook snel een verlenging. “This was only the Beginning”, is de veelzeggende titel van het vervolg.

Lees alles over Ragnarok

Emily in Paris seizoen 2: Alles wat we al weten

Het aanbod van Netflix werd op 2 oktober 2020 voorzien van een nieuwe romantische komedieserie. Emily in Paris was toentertijd de nieuwste Original van de streamingdienst en hield abonnees flink bezig. De serie groeide meteen uit tot een groot succes en stond wekenlang in de top tien van Netflix. Een maand later, in november, werd vervolgens duidelijk dat er een tweede seizoen zou volgen. Nu een uitgebreid artikel met alles wat we al weten over seizoen 2.

Lees alles over Emily in Paris

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?