Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuwe serie van makers Deutschland 83, kookshow met Avengers

The Chef Show Netflix

Jason Mitchell is toch niet te zien in Desperados en Chi seizoen 3 vanwege een ‘incident’, Netflix start de productie van de Duitse serie Unorthodox en een speciale Netflix-show waarin Jon Favreau en Roy Choi gaan koken is onderweg naar Netflix.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Jason Mitchell toch niet in Chi seizoen 3 en Desperados

Jason Mitchell is niet te zien in het derde seizoen van Chi. Ook zal hij geen rol meer hebben in Desperados, zo meldt Deadline. Alhoewel niemand wil zeggen waarom hij zijn rollen kwijt is, gaat het gerucht dat hij betrokken is geraakt bij een off-set incident tijdens de productie van Desperados. Dat had ook gelijk gevolgen voor zijn baan bij The Chi.

Netflix start productie van Duitse serie ‘Unorthodox’

Netflix is begonnen met de productie van een nieuwe Duitse serie genaamd Unorthodox. De opnames van de reeks vinden plaats in Berlijn en de taal is deels Jiddish en deels Engels. Voor de serie wordt samengewerkt met Anna Winger (Deutschland 83) en Maria Schrader (Deutschland 83 en Deutschland 86). De serie vertelt het verhaal van een jonge orthodoxe Joodse vrouw in New York die alles achter zich laat om een nieuw leven te beginnen in Berlijn.

Rim of the World voor je Stranger Things-honger

Nu we massaal wachten op het derde seizoen van Stranger Things heeft Netflix een film aangekondigd die als ideale opwarmer gezien kan worden. Op 24 mei verschijnt de film Rim of the World waarin vier kinderen op zomerkamp tegenover een invasie van aliens staan en de wereld moeten zien te redden.

Lees: Alles over Rim of the World

Trailers nieuwe Black Mirror-verhalen

De nieuwe Black Mirror-verhalen zijn voorzien van nieuwe trailers. Het gaat om trailers van de verhalen Smithereens, Striking Vipers en Rachel, Jack and Ashley, Too. De nieuwe afleveringen worden op 5 juni toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst.

Lees: Alles over Black Mirror

Trailer The Chef Show verschenen

Netflix heeft de trailer naar buiten gebracht van The Chef Show. In de Netflix-show gaan Jon Favreau en Roy Choi experimenten met hun favoriete recepten en technieken. Ondertussen komen grote namen uit Hollywood met het tweetal eten, waaronder de volledige cast van Avengers.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Supergirl (4 seizoenen) Actie 2019 6.4
Wanda Sykes: Not Normal Stand-up 2019
Same Kind of Different As Me Drama 2017 6.5
Zero Komedie 2018 5.7

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren