Netflix Daily

Netflix Daily: Skeet Ulrich over vertrek uit Riverdale, Anatomy of a Scandal wordt serie

Skeet Ulrich heeft zich uitgelaten over zijn vertrek uit Riverdale. De acteur, die bekend was als FP Jones uit de reeks, heeft zijn reden verklaard. Daarnaast wordt de bestseller Anatomy of a Scandal verfilmd tot een serie voor Netflix.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Skeet Ulrich over vertrek uit Riverdale

Afgelopen februari werd bekend dat zowel Skeet Ulrich als Marisol Nichols na het vierde seizoen zouden vertrekken uit Riverdale. Skeet Ulrich, de acteur die de rol van FP Jones vertolkte, laat nu weten waarom hij ervoor gekozen heeft om de serie te verlaten. “Ik verlaat Riverdale omdat ik creatief gezien verveeld raakte”, laat Ulrich weten. We gaan hem binnenkort dan ook ongetwijfeld wel terugzien in andere rollen in andere series.

Anatomy of a Scandal wordt Netflix-serie

David E. Kelley (Big Little Lies) en Melissa James Gibson (House of Cards) hebben de handen in één geslagen om aan het werk te gaan met Anatomy of a Scandal. De roman van Sarah Vaughan wordt verfilmd tot een anthologieserie die bestaat uit zes afleveringen. De serie moet schandalen onder de Britse elite belichten. Anatomy of a Scandal gaat nog dit jaar in productie.

Cliffhanger Marcella eindelijk opgelost met derde seizoen

Na exact twee jaar wachten komt er een nieuw seizoen van Marcella. De Britse crimeserie van de makers van The Bridge kende een explosief einde van het tweede seizoen, waarin heel veel vragen werden opgeworpen. Daar komt dan nu eindelijk antwoord op. Op 14 juni is het namelijk raak.

Lees alles over Marcella

Trailer slotseizoen 13 Reasons Why verschenen

Netflix heeft de officiële trailer van het slotseizoen van 13 Reasons Why gelanceerd. De succesvolle serie keert op 5 juni nog één keer terug voor de laatste verhalen van de kinderen van Liberty High en de trailer belooft nu al een uiterst spannend seizoen.

Lees alles over 13 Reasons Why

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Craig Ross Jr’s Monogamy (2 seizoenen) Drama 2018 6.6
October 1 Crime 2014 6.5
Mujeres Arriba Komedie 2020 3.9
Crazy Rich Asians Komedie 2018 6.9
DC Legends of Tomorrow (4 seizoenen + S05E13) Actie 2020 7.0

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?