Netflix Daily

Netflix Daily: Releasedatum Love is Blind seizoen 5 en romcom The Perfect Find

Love is Blind zal dit najaar alweer terugkeren op Netflix. Het vijfde seizoen staat voor de deur en daarin zien we opnieuw hetzelfde presentatieduo. De streamingdienst heeft hiernaast een nieuwe romantische komedie aangekondigd: The Perfect Find.

Love is Blind seizoen 5 dit najaar te zien

In september is het weer zover. Love is Blind seizoen 5 zal op Netflix verschijnen. Er zullen weer wekelijks afleveringen verschijnen, met als slotstuk de reünie. Hierover was tijdens het vierde seizoen flink wat te doen, want het presentatieduo Nick and Vanessa Lachey maakte zich niet bepaald geliefd bij de kijkers. Velen vonden dat ze drukker waren met zichzelf dan met de kandidaten. In seizoen 5 zijn ze echter gewoon weer van de partij.

Romantische komedie The Perfect Find verschijnt in juni

Over een ruime maand is het tijd voor The Perfect Find. Op vrijdag 23 juni zal deze romantische komedie verschijnen, gebaseerd op het gelijknamige boek van Tia Williams. Jenna maakt haar comeback in de modewereld, maar wanneer ze verliefd wordt op een veel jongere collega – ook nog eens de zoon van de baas – komt ze in een moeilijke positie terecht. De trailer is alvast verschenen.

Releasedatum Virgin River seizoen 5 eindelijk bekend

We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk is bekend wanneer we aan de slag kunnen met een nieuw seizoen van Virgin River. Seizoen 5 van de romantische dramaserie wordt in de herfst toegevoegd aan het aanbod.

Lees alles over Virgin River

Trailer Extraction 2: Extreem lange actiescène in aantocht

Over een maand verschijnt de tweede film van Extraction. Chris Hemsworth kruipt opnieuw in de huis van Tyler Rake en wacht heel wat actie. Joe en Anthony Russo hebben met Extraction 2 weer een zeer actiegevulde film afgeleverd, met een extreem lange scène.

Lees alles over Extraction 2

Het nieuwe aanbod van het weekend:

Marianne & Leonard Words of Love Muziek 2019 7.0 2023-05-20
The Good Bad Mother (1 seizoen) Drama 2023 8.3 2023-05-20

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?