Netflix Daily Virgin River

Netflix Daily: Dan Brady vast gezicht Virgin River seizoen 2, vervolg 365 dni al in de maak?

We gaan in het tweede seizoen van Virgin River meer te zien krijgen van Dan Brady. Ben Hollingsworth is namelijk doorgeschoven als vast gezicht voor seizoen 2. Daarnaast lijkt een vervolg van 365 dni alias 365 Days al in de maak.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Dan Brady wordt vast gezicht in Virgin River seizoen 2

We gaan in het tweede seizoen van Virgin River meer zien van Dan Brady. Dan is de oude marine kameraad van Jack die iedere keer met problemen terugkomt in het leven van Jack. Ondanks alles geeft Jack hem iedere keer een nieuwe kans. Al leek hij daar aan het einde van het eerste seizoen toch echt klaar mee. Nu blijkt dat Dan, gespeeld door Ben Hollingsworth, wel terugkeert naar de reeks. Hij wordt in seizoen 2 een vast gezicht.

Vervolg 365 dni al in de maak?

Netflix heeft met de Poolse film 365 dni alias 365 days een grote hit te pakken. Gezien we in de film achterbleven met een grote cliffhanger, is het nu de grote vraag of we ook een vervolg mogen verwachten. Inmiddels is door Poolse media bekendgemaakt dat de makers al bezig zijn met een vervolgfilm. Door de coronacrisis konden de opnames echter nog niet van start gaan.

Lees alles over 365 dni 2

Cursed met Katherine Langford deze zomer op Netflix

De serie Cursed met Kathrine Langford is aanstaande op Netflix. De Netflix Original is gebaseerd op het gelijknamige boek van Tom Wheeler & Frank Miller, een vertelling van de Arthur-legende. Netflix heeft de trailer vrijgegeven en vanaf 17 juli is de serie te zien.

Lees alles over Cursed

Karppi (Deadwind) is terug voor tweede seizoen in juli

Het tweede seizoen van Karppi is aangekondigd door Netflix. De Finse serie, ook bekend onder de Engelse titel Deadwind, debuteerde twee jaar geleden op de streamingdienst. Nu is er een nieuw seizoen.

Lees alles over Karppi

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Patriot Act with Hasan Minhaj (S06E07) Talkshow 2020 8.2

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?