Netflix Daily

Netflix Daily: Steven Spielberg sluit filmdeal met Netflix en nieuwe superheldenfilm in aantocht

Steven Spielberg en zijn productiebedrijf Amblin Partners zijn een exclusieve deal aangegaan met Netflix. Daarnaast is er ook een nieuwe superheldenfilm in aantocht op Netflix met How I Became A Super Hero.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Steven Spielberg sluit filmdeal met Netflix

Goed nieuws voor de fans van Steven Spielberg. De legendarische regisseur heeft een exclusieve filmdeal getekend met Netflix voor zijn productiebedrijf Amblin Partners. Dat is een grote stap, want Spielberg was een aantal jaar geleden nog flink tegen streamingdiensten. Hij liet toentertijd weten dat films die voornamelijk voor streaming werden gemaakt, geen Oscar zou mogen ontvangen.

Nieuwe superheldenfilm How I Became A Super Hero in aantocht

Netflix heeft een nieuwe superheldenfilm aangekondigd. De Franse film How I Became A Hero is afkomstig uit Frankrijk en speelt zich dan ook af in Parijs. Daar vormen superhelden een belangrijk onderdeel van de samenleving. Netflix heeft inmiddels de eerste indrukwekkende trailer gedeeld. De film komt op 9 juli naar Netflix.

Waarom Sweet Tooth totaal anders is dan de keiharde comics

De serie Sweet Tooth is een flinke hit op Netflix, maar wist jij dat het verhaal gebaseerd zijn op gelijknamige comics? En die schetsen wel een ander beeld van de avonturen van de jonge Gus en zijn ‘beschermer’ Jepperd… Ze zijn véél duisterder!

Lees alles over Sweet Tooth

Op dit waargebeurde verhaal is Fatherhood gebaseerd

Op welk waargebeurde verhaal is Fatherhood gebaseerd? De nieuwste Netflix Original film vertelt een pijnlijk verhaal. We zien hoe de vrouw van een man overlijdt de dag na de geboorte van hun eerste dochter. Met zijn tweeën zullen ze het leven dat volgt moeten opbouwen. Ondertussen worstelt de vader met twijfels, angst, verdriet en vieze luiers. Het verhaal uit de film blijkt echter gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Lees alles over Fatherhood

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?