Netflix Daily

Netflix Daily: Voorbereidingen vervolg Russian Doll, foto’s Star Trek: Discovery seizoen 3

De voorbereidingen voor het tweede seizoen van Russian Doll zijn officieel begonnen. Daarnaast heeft Stranger Things een oud nummer razend populair gemaakt en zijn de eerste foto’s van Star Trek: Discovery seizoen 3 verschenen. Tevens is Archer vernieuwd voor een elfde seizoen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Voorbereidingen Russian Doll seizoen 2 begonnen

Natasha Lyonne is begonnen aan de voorbereiding voor het tweede seizoen van Russian Doll. De serie waarin ze als hoofdpersonage Nadia in een tijdslus terecht kwam werd vorige maand vernieuwd voor een vervolg. Afgelopen week ontving het dertien Emmy nominaties. “Ik had agressief geprobeerd om mijn telefoon te negeren tijdens de nominaties eerder deze week. Met wat hulp van mijn hond Root Beer en een boek over wiskunde, dat iets te maken lijkt te hebben met het tweede seizoen van Russian Doll. Veel vergelijkingen, met de hand geschreven. Geen rekenmachines.”

Neverending Story door Stranger Things weer razend populair

Neverending Story is door Stranger Things weer razend populair geworden. Het nummer dat bekend werd door de gelijknamige film uit 1984 speelt een belangrijke rol in de slotaflevering van seizoen 3. Een onverwachts nieuw succes voor zanger Limahl. “Ik ben echt stomverbaasd. Ik zat in de auto met mijn 82-jarige moeder en 23-jarige neef toen ik een aantal reacties zag op social media. Ik zei heel nonchalant: ’trouwens Josh, blijkbaar wordt mijn liedje gebruikt in iets wat Stranger Things heet’. Toen hij helemaal gek werd, kwam het besef dat dit misschien wel iets groots was.”

Archer vernieuwd voor elfde seizoen

De geanimeerde komedieserie Archer komt nog niet ten einde. De laatste tijd werd gespeculeerd dat het na tien seizoenen mogelijk klaar zou zijn voor Archer, maar tijdens San Diego Comic Con werd duidelijk dat er inmiddels een elfde seizoen is besteld. Het elfde seizoen gaat een grote verandering met zich meebrengen, want Sterling Archer ontwaakt eindelijk uit zijn coma.

Opnames Stranger Things seizoen 4 gaan al bijna beginnen

De opnames van het vierde seizoen van Stranger Things gaan al bijna van start. Alhoewel Netflix nog geen officiële bevestiging heeft gegeven wat betreft een vierde seizoen, blijken de opnames al gepland te staan. In oktober wordt gestart met de opnames van het vierde seizoen van de reeks.

Lees alles over Stranger Things seizoen 4

Eerste beelden langverwachte serie The Witcher verschenen

Netflix heeft de eerste beelden van de langverwachte serie The Witcher gelanceerd. Nu Game of Thrones ten einde komt wordt The Witcher hier en daar al genoemd als opvolger. Gelukkig kunnen we nu alvast aan de slag met de eerste beelden en is er informatie vrijgekomen over het eerste seizoen.

Lees alles over The Witcher

Cast Fargo seizoen 4 met Chris Rock bekendgemaakt

De cast van Fargo seizoen 4 heeft vorm gekregen. We wisten al dat Chris Rock een rol zou krijgen in het vierde seizoen, maar inmiddels heeft de cast al veel meer vorm gekregen. Ook is duidelijk dat de opnames later dit jaar van start gaan en is het verhaal voor seizoen 4 bekend.

Lees alles over Fargo

Eerste foto’s Star Trek: Discovery seizoen 3 verschenen

Netflix heeft de eerste foto’s van het derde seizoen van Star Trek: Discovery naar buiten gebracht. De foto’s zijn tijdens San Diego Comic-Con gelanceerd en geven alvast een kijkje op het nieuwe karakter Cleveland Booker (Book), gespeeld door David Ajala. Hij speelt een karakter die de regels een beetje gaat breken.

Het nieuwe aanbod van het weekend:

Titel Genre Jaar IMDb
Detroit Drama 2017 7.4 2019-07-21

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?