Netflix Daily

Netflix Daily: Netflix schrapt Turkse serie, Netflix-docu Athlete A zorgt voor nieuw onderzoek

Netflix heeft besloten een Turkse serie te schrappen. De streamingdienst gaat niet verder met de dramaserie If Only. Daarnaast heeft KNGU onderzoek doen naar grensoverschrijdend gedrag in de sport na de Netflix-docu Athlete A.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix schrapt Turkse serie If Only

Netflix gaat toch niet verder met de Turkse dramaserie If Only. De streamingdienst wilde dolgraag met de serie aan de slag, maar de Turkse overheid heeft geen vergunning afgegeven voor opnames. Dat heeft alles te maken met het feit dat er een homoseksueel personage in de serie zou zitten. “Vanwege een homoseksueel personage werd er geen toestemming verleend om de serie te filmen. Dit is zeer beangstigend voor de toekomst”, aldus de scenarioschrijver. De serie komt er dan ook niet.

KNGU doet onderzoek naar grensoverschrijdend gedrag na Athlete A

De documentaire Athlete A van Netflix heeft ertoe geleid dat De Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) een onafhankelijk onderzoek doet naar grensoverschrijdend gedrag in de gymsport in Nederland. Met het onderzoek wordt ingezoomd op topsporters vanaf 12 jaar die vanaf 2013 actief waren in de sport. “Deze ontwikkelingen roepen ook herinneringen, vragen en zorgen op bij sporters, ouders, clubs en trainers in Nederland”, aldus de KNGU volgens het Algemeen Dagblad.

‘Snowpiercer al verlengd voor derde seizoen’

Snowpiercer raast nog harder door dan de trein zelf! Het eerste seizoen is pas een week geleden afgerond, toch is de eerste teaser van seizoen 2 met een grote onthulling al verschenen. Seizoen 2 blijkt al bijna in zijn geheel te zijn opgenomen nu volgt er meer. Want seizoen 3 is aanstaande.

Lees alles over Snowpiercer

Verwijderalarm: De vakantiestand houdt nog even vol

Voor de derde week op rij is het Netflix Verwijderalarm erg kort. De afgelopen jaren in juli was het vrij rustig met nieuw aanbod en dat vertaalt zich nu ook terug in de Verwijderalarmen. Er lopen maar weinig licenties af en zo moeten we maar weinig afscheid nemen van films.

Lees alles over het Verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van het weekend:

How to Sell Drugs Online: Fast (2 seizoenen) Komedie 2019
The Queen + Adam Lambert Story Docu 2019 8.1
Street Food: Latin America (1 seizoen) Reality 2020
Jack Whitehall: I’m Only Joking Stand-up 2020
The 100 (6 seizoenen + S07E09) Sci-Fi 2020 7.8

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?