Netflix Daily

Netflix Daily: Eerste beelden The Chair, The Night Agent wordt Netflix-serie

De eerste beelden van The Chair zijn een feit. De serie verschijnt op 20 augustus op Netflix met Sandra Oh in de hoofdrol. Daarnaast is duidelijk geworden dat de bestseller The Night Agent wordt omgedoopt tot een Netflix-serie.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Eerste beelden The Chair met Sandra Oh verschenen

De eerste beelden van The Chair zijn een feit. In de serie probeert dr. Ji-Yoon Kim (Sandra Oh) haar weg te vinden in haar nieuwe functie als hoofd van de faculteit Engels aan de prestigieuze Pembroke University. Ji-Yoon komt voor unieke uitdagingen te staan als eerste vrouwelijk hoofd van de faculteit en als een van de weinige werknemers van kleur. The Chair staat op 20 augustus op Netflix.

Bestseller The Night Agent wordt serie op Netflix

De bestseller The Night Agent wordt door Netflix omgedoopt tot een serie. De streamingdienst heeft groen licht gegeven om het boek om te zetten in een serie. Shawn Ryan, eerder verantwoordelijk voor The Shield en S.W.A.T., wordt de uitvoerend producent. Het drama krijgt tien afleveringen. Een releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

Fate: The Winx Saga seizoen 2: Nieuwe castleden en productie van start

Fate: The Winx Saga werd in februari vernieuwd voor een tweede seizoen. Inmiddels is de productie van seizoen 2 van start gegaan en zijn er drie nieuwe castleden aangekondigd voor het nieuwe seizoen. Zo gaan we volgend seizoen onder meer kennismaken met niemand minder dan Flora.

Lees alles over Fate: The Winx Saga

Netflix breidt dienst uit met games: “Gebaseerd op series en films”

Netflix gaat het platform uitbreiden met games. De afgelopen maanden waren die signalen al steeds sterker, aangezien er diverse deals werden gesloten en mensen werden gecontracteerd uit de gamewereld. Bij de bekendmaking van de kwartaalcijfers heeft Netflix de plannen nu uitgerold.

Lees alles over de games

Het nieuwe aanbod van gisteren:

DC Legends of Tomorrow (5 seizoenen + S06E10) Actie 2021 7.0 2021-07-21
Too Hot To Handle Brazil (1 seizoen) Reality 2021 2021-07-21
Sexy Beasts (1 seizoen) Reality 2021 2021-07-21
Chernobyl 1986 Drama 2021 4.3 2021-07-21
Trollenjagers: Opkomst der Titanen Kinderen 2021 2021-07-21
Ingrid Goes West Komedie 2017 6.6 2021-07-21

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?