Netflix Daily

Netflix Daily: I Am a Killer krijgt derde seizoen, opnames Sweet Magnolias van start

De Netflix-docuserie I Am a Killer, over moordenaars op death row, krijgt een derde seizoen! Daarnaast weten we dat de opnames van het derde seizoen van Sweet Magnolia officieel van start zijn gegaan.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

I Am a Killer krijgt derde seizoen

In de behoorlijk schokkende Netflix-serie I Am a Killer vertellen de beruchtste moordenaars uit de geschiedenis hun verhaal vanuit hun eigen perspectief en in hun eigen kille woorden. Elke veroordeelde gevangene doet de gebeurtenissen uit de doeken die hebben geleid tot hun misdaad. De kijker ontdekt hun motivaties, hun verwachtingen en uiteindelijk hoe ze de misdaad nu bekijken, na een hele tijd doorgebracht te hebben op death row. En nu weten we dat I Am a Killer een derde seizoen krijgt!

Opnames Sweet Magnolias seizoen 3 zijn begonnen

Hoofdrolspeelster JoAnna Garcia Swisher schreeuwde het een paar maanden geleden uit: “We zijn terug. Seizoen drie van Sweet Magnolias gaat er komen!” En nu weten we dat de opnames al van start zijn gegaan. Seizoen 2 eindigde met een begrafenis (van Miss Frances) en een aantal fikse cliffhangers, maar wanneer het verhaal verdergaat weten we nog niet precies. Dat de camera’s al draaien is echter een goed teken.

Releasedatum Manifest seizoen 3 bekend

Het langverwachte derde seizoen van Manifest heeft eindelijk een datum gekregen op Netflix. De verwachting was dat het in de zomer verder zou gaan en dat blijkt ook het geval. Op 1 augustus zullen de nieuwe afleveringen te zien zijn, waardoor het een perfecte opmaat is naar het vierde en laatste seizoen.

Lees alles over Manifest seizoen 3

Goedkoper Netflix-abonnement met advertenties heeft beperkter aanbod

Netflix heeft meer informatie vrijgegeven over de nieuwste abonnementsvorm die de streamingdienst gaat introduceren. Zo is het de intentie om de het abonnement met advertenties in het eerste kwartaal van 2023 te lanceren en is er een beperkter aanbod beschikbaar.

Lees alles over het nieuwe abonnement

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Jurassic World: Kamp Krijtastisch (5 seizoenen) Familie 2022 7.4 2022-07-21

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?