Netflix Daily

Netflix Daily: The Walking Dead-ster in Netflix-serie? Docu Bill Gates op komst

Rosita Espinosi van The Walking Dead krijgt mogelijk een rol in een nieuwe serie van Netflix. De streamingdienst heeft daarnaast gewerkt aan een documentaire over Bill Gates. Tevens is de releasedatum van Big Mouth seizoen 3 bekend.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

The Walking Dead-ster spreekt over rol in Netflix-serie

Christian Serratos, beter bekend als Rosita Espinosa uit The Walking Dead, krijgt mogelijk een rol in een nieuwe Netflix-serie. Serratos is in gesprek met de streamingdienst voor een rol in een serie over de muziekster Selena Quintanilla. Serratos zou de hoofdrol van Selena moeten vervullen. De serie vertelt het verhaal van Selena die probeert haar dromen waar te maken. Ondertussen moeten zij en haar familie daar wel levensveranderende keuzes voor maken.

Documentaire over Bill Gates naar Netflix

Vanaf 20 september kunnen we op Netflix aan de slag met een driedelige documentaire over Bill Gates. In Inside Bill’s Brain probeert Bill Gates een aantal van de meest hardnekkige problemen van de wereld op te lossen. Inside Bill’s Brain geeft een kijkje in het brein van de medeoprichter van Microsoft.

Releasedatum Big Mouth seizoen 3 bekend

De releasedatum van Big Mouth seizoen 3 is bekendgemaakt door Netflix. Vanaf 4 oktober 2019 kunnen we aan de slag met nieuwe afleveringen van de geanimeerde komedieserie. Eerder werd al bekend dat de serie vernieuwd was voor een vierde, vijfde en zelfs zesde seizoen bij Netflix.

Quiz: Ben jij de ultieme 13 Reasons Why-kenner?

Denk jij alles nog te weten over de laatste seizoenen van 13 Reasons Why? Dan is dit jouw kans om dat te bewijzen. Wij zijn aan de slag gegaan met een quiz waarin jij kan laten zien dat je alle gebeurtenissen uit de eerste seizoenen nog goed op een rijtje hebt.

Lees alles over de quiz

Netflix brengt binnenkort-functie naar tv-app

Netflix is constant bezig met het updaten van zijn apps. Ook de tv-app is van een update voorzien. De streamingdienst heeft gekozen een binnenkort-tabblad toe te voegen aan zijn smart tv-app. Op die manier kunnen gebruikers in de gaten houden welke nieuwe titels binnenkort verschijnen.

Lees alles over de binnenkort-functie

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Hyperdrive (1 seizoen) Reality 2019
American Factory Docu 2019 6.9
Game Over Thriller 2019 7.8
Oh Baby Komedie 2017 5.8

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?