Netflix Daily

Netflix Daily: Dark Crystal: Age of Resistance gecanceld, nieuwe Nigeriaanse titels aangekondigd

Het is al na één seizoen over en uit voor Dark Crystal: Age of Resistance. De serie krijgt geen tweede seizoen op Netflix. Daarnaast zijn er vier nieuwe Nigeriaanse titels aangekondigd door Netflix.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Dark Crystal: Age of Resistance al na één seizoen geannuleerd

The Dark Crystal: Age of Resistance is klaar op Netflix. Al na één seizoen is besloten om de serie te annuleren. “We kunnen bevestigen dat er geen extra seizoen komt van The Dark Crystal: Age of Resistance”, vertelde uitvoerend producent Lisa Henson. “We weten dat fans graag willen weten hoe dit hoofdstuk van de Dark Crystal saga eindigt en we gaan kijken hoe we dat verhaal in de toekomst kunnen vertellen.”

Nieuwe Nigeriaanse titels aangekondigd door Netflix

Netflix heeft een aantal nieuwe Nigeriaanse titels aangekondigd. Vanuit het Afrikaanse land mogen we in de toekomst sowieso een Original serie verwachten en drie films. De nieuwe serie wordt een dramaserie waarin Ishaya wordt gevolgd. Een charismatische tiener en getalenteerde artiest van een arme familie. Hij wil door middel van een beurs op de meest exclusieve school van Nigeria komen. Ondertussen bedreigt een groot geheim echter alles. De titels van de films zijn Òlòtūré, Citation en King of Boys II.

Afleveringen Undercover komen eerder op Netflix

Undercover seizoen 2 is voortaan al vroeger op de dag te zien op Netflix. Het was tijdens de eerste afleveringen van de Vlaams-Nederlandse serie wachten tot laat in de avond voor er gekeken kon worden op de streamingdienst, dit is nu gewijzigd.

Lees alles over Undercover

You seizoen 3 en Sweet Magnolias seizoen 2 laten nog lang op zich wachten

Slecht nieuws voor de fans van You en Sweet Magnolias. Het zal nog wel een tijdje duren voordat we aan de slag kunnen met nieuwe seizoenen van de series. Op Netflix wachten we momenteel op het derde seizoen van You en het tweede seizoen van Sweet Magnolias, maar beide producties hebben vertraging opgelopen.

Lees alles over You en Sweet Magnolias

Het nieuwe aanbod van gisteren:

A Love Song for Latasha Docu 2019 3.2

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?