Netflix Daily

Netflix Daily: Netflix wil catalogus Roald Dahl, trailer slotseizoen On My Block

Netflix doet een poging om de catalogus van Roald Dahl aan te kopen. Op die manier krijgt het de rechten van onder meer De Heksen en Sjakie en de Chocoladefabriek in handen. Ondertussen is ook de trailer verschenen van het slotseizoen van On My Block.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix wil catalogus Roald Dahl in huis halen

Netflix doet een poging om de rechten van de werken van roald Dahl binnen te halen. Mocht dat lukken, dan heeft de streamingdienst straks de rechten over onder meer De heksen en Sjakie en de Chocoladefabriek. Met de rechten kan Netflix binnenkort aan de slag met heel wat nieuwe titels. Eerder had de streamingdienst al een deal van drie jaar om animatieseries te mogen maken op basis van de kinderboeken van Roald Dahl.

Trailer slotseizoen On My Block verschenen

Het laatste seizoen van On My Block is in aantocht op Netflix. Vanaf 4 oktober kunnen we aan de slag met de allerlaatste afleveringen van de serie. Inmiddels is de officiële trailer verschenen van het slotseizoen. De trailer bekijk je hieronder.

Sweet Magnolias seizoen 2 legt rode loper uit voor seizoen 3

JoAnna Garcia Swisher heeft zich uitgesproken over het tweede seizoen van Sweet Magnolias. De opnames van seizoen 2 zijn inmiddels afgerond, waardoor zij al precies weet wat kijkers mogen verwachten van de nieuwe afleveringen. In gesprek met Parade sprak de actrice over het tweede seizoen. Het blijkt dat we heel wat mogen verwachten van de nieuwe afleveringen.

Lees alles over Sweet Magnolias

Undercover seizoen 3: Alles wat we al weten

Undercover is één van de meest populaire Nederlandse series van de afgelopen tijd. Fans zijn in de ban van Bob, Daniëlle en natuurlijk vooral Ferry. Er wordt dan ook met smart gewacht op seizoen 3 van Undercover, en gelukkig kunnen we al een hoop interessants melden over het vervolg van de reeks. Een verzameling van alle informatie die we hebben over Undercover seizoen 3.

Lees alles over Undercover

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Love on the Spectrum (2 seizoenen) Reality 2021 8.5 2021-09-21
Toet Toet Cory Carson: Chrissy aan het Stuur Kinderen 2021 2021-09-21
Mamma Mia! Here We Go Again Muziek 2018 6.6 2021-09-21

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?