Netflix Daily

Netflix Daily: Brand in de Notre-Dam verfilmd en eerste beelden Wie is de Mol?

Tweeëneenhalf jaar geleden was de wereld in shock door de brand in de Notre-Dame in Parijs. Netflix komt met een fictieve dramaserie over de gebeurtenissen op 15 april 2019. Wie is de Mol? start volgende maand en Netflix heeft nu de eerste beelden gedeeld.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Brand in de Notre-Dam verfilmd in La Part du Feu

Tweeëneenhalf jaar geleden was de wereld in shock door de brand in de Notre-Dame in Parijs. Netflix komt met een fictieve dramaserie over de gebeurtenissen op 15 april 2019, waarbij de focus ligt op de brandweerlieden die tegen beter weten in probeerden om de Notre Dam te redden. De serie Notre Dame, la Part du Feu staat op 19 oktober op Netflix, de trailer is al verschenen.

Eerste beelden nieuwe Wie is de Mol? op Netflix

Vanaf 7 oktober is het zover, dan maakt Wie is de Mol? zijn debuut op Netflix. De iconische serie draaide enige jaren in de Verenigde Staten en zal nu een herstart maken. Twaalf kandidaten zijn naar Australië afgereisd, met onder hen één mol. De jacht om deze te achterhalen wordt heftig, zo is duidelijk uit de verschenen trailer.

Ginny & Georgia seizoen 2 eind dit jaar op Netflix?

We hebben er lang op moeten wachten, maar het tweede seizoen van Ginny & Georgia lijkt nu dan toch echt in aantocht op Netflix. Debra J. Fisher, de maker van de serie, verklapte op TikTok het één en ander over de toekomst van de serie en liet daarin doorschemeren dat de release niet lang meer gaat duren.

Lees alles over Ginny & Georgia

Netflix-hitserie Emily in Paris krijgt roman

Terwijl het wachten op het derde seizoen van Emily in Paris in volle gang is, is er nu goed nieuws voor de fans van de Netflix-hit. De serie krijgt namelijk een eigen roman. Ben jij dan ook een echte boekenlezer, dan hoef jij je niet langer te vervelen tijdens het wachten op het nieuwe seizoen. Je bestelt het boek eenvoudig via bol.com voor 19,99 euro.

Lees alles over Emily in Paris

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Iron Chef: Mexico (1 seizoen) Reality 2022 2022-09-21
Designing Miami (1 seizoen) Reality 2022 2022-09-21
The Perfumier Crime 2022 2022-09-21
The Real Bling Ring: Hollywood Heist (1 seizoen) Docu 2022 2022-09-21
Dahmer: Monster het verhaal van Jeffrey Dahmer Drama 2022 2022-09-21
Wanna Docu 2022 2022-09-21

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?