Netflix Daily

Netflix Daily: The Crown-auteur maakt Sisi-serie, Netflix haakt af voor South Park

Sisi

De schrijfster van The Crown werkt aan een gloednieuwe serie gebaseerd op de boeken van Sisi. Ondertussen lijkt Netflix af te haken voor de rechten van South Park voor in de Verenigde Staten. Daarnaast wordt de klassieke stripreeks Bone een Netflix-serie.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nieuwe serie over Sisi op komst

Series als The Crown en Downton Abbey zijn uiterst populair en daar komt binnenkort een soortgelijke serie bij. Amerikaanse media weten te melden dat Amy Jenkins, schrijfster van The Crown, nu werkt aan een serie over keizerin Elisabeth van Oostenrijk, gebaseerd op de boeken van Sisi. Het is nog onduidelijk of en wanneer de serie naar Netflix komt.

Netflix haakt af voor rechten South Park

South Park is vandaag de dag nog altijd uiterst populair en het is dan ook geen verrassingen dat meerdere streamingdiensten graag de rechten voor de afleveringen in handen krijgen. Momenteel vindt dan ook een ware biedingsoorlog plaats die inmiddels al is opgelopen tot een half miljard dollar. Netflix zou inmiddels zijn afgehaakt voor de rechten, waardoor de serie in de Verenigde Staten niet naar de streamingdienst komt. In Nederland kunnen we wel aan de slag met zes seizoenen van de animatieserie.

Bone wordt Netflix-serie

Netflix gaat aan de slag met een animatieserie gebaseerd op de klassieke stripreeks Bone van Jeff Smiths. In de strip volgen we de neefjes Bone, Fone Bone, Phoney Bone en Smiley Bone. Ze beleven de gekste avonturen die Netflix nu om wil zetten tot een animatiereeks.

Lucifer in Arrowverse cross-over? “Sorry fans, nee”

Slecht nieuws voor de fans die blij waren nadat Lucifer Morningstar was gespot in Vancouver tijdens de opnames van de Arrowverse cross-over. Tom Ellis heeft inmiddels aangegeven dat hij niet te zien is in de cross-over. ““Wat er gebeurde… Ik ben naar Vancouver gevlogen om de verjaardag van een vriend bij te wonen. En opeens schijn ik in een andere serie te spelen. Het is echt niet waar, sorry fans.”

Lees alles over Lucifer

Trailer en releasedatum The Crown seizoen 3

De langverwachte trailer van The Crown is een kleine maand voor de release van het derde seizoen gelanceerd. Doordat er een volledig nieuwe cast moest worden gevormd zat er liefst twee jaar tussen het tweede en het derde seizoen. Op 17 november is het eindelijk raak.

Lees alles over The Crown

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Eighth Grade Komedie 2018 7.4
Arrow (7 seizoenen + S08E01) Actie 2018 8.0

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren