Netflix Daily

Netflix Daily: Eerste beelden van veelbelovende Mank, minder nieuwe Netflix-abonnees

Mank David Fincher film Netflix

Netflix heeft de eerste beelden gelanceerd van de nu al veelbelovende film Mank. De film komt van de hand van David Fincher. Daarnaast zijn er in het derde kwartaal van 2020 minder nieuwe Netflix-abonnees bijgekomen dan in de kwartalen daarvoor.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Eerste beelden van veelbelovende Mank verschenen

David Fincher heeft de afgelopen periode hard gewerkt aan de nieuwe film Mank. Nu de release van de film steeds dichterbij komt, heeft Netflix de officiële trailer gelanceerd. Het is de bedoeling dat de film vanaf november in selecte bioscopen draait en op 4 december naar Netflix komt. Rollen zijn er voor Gary Oldman, Amanda Seyfried, Lily Collins, Arliss Howard, Tom Pelphrey, Sam Troughton, Ferdinand Kingsley, Tuppence Middleton, Tom Burke en Charles Dance.

Minder nieuwe abonnees voor Netflix

Netflix heeft de cijfers van het derde kwartaal bekendgemaakt. Daaruit blijkt dat het aantal nieuwe abonnees afvlakt. In de eerste twee periodes van dit jaar zag de streamingdienst, mede vanwege de uitbraak van het coronavirus, een flinke piek in het aantal nieuwe abonnees. Dat begint nu terug te zakken. Desondanks zijn er in het derde kwartaal alsnog 2,2 miljoen nieuwe abonnees bijgekomen. In totaal heeft Netflix nu in de eerste negen maanden van dit jaar meer nieuwe abonnees getrokken dan over heel 2019: 28,1 miljoen ten opzichte van 27,8 miljoen.

Virgin River seizoen 2 in november op Netflix

Het tweede seizoen van Virgin River heeft eindelijk een releasedatum gekregen. Vanaf 27 november kunnen we op Netflix aan de slag met het gloednieuwe seizoen van de romantische dramaserie. Dan hebben we net geen jaar hoeven wachten op de release van seizoen 2.

Lees alles over Virgin River

Kristen Bell in Netflix miniserie The Woman in the House

Kristen Bell (The Good Place) is binnenkort op Netflix te zien in een gloednieuwe miniserie genaamd The Woman in the House. Naast de rol van Anna gaat ze ook aan de slag als uitvoerend producent van de serie. De thrillerserie heeft nog geen releasedatum meegekregen.

Lees alles over The Woman in the House

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Talkshow David Letterman (3 seizoenen) Talkshow 2018 8.2
Rebecca Drama 2020
Split Horror 2016 7.3
Brave Blue World Docu 2019
Loving Drama 2016 7.0

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?