Netflix Daily

Netflix Daily: Lindsay Lohan in Cristmas in Wonderland, trailer voor duurste Netflix-film ooit

Lindsay Lohan is te zien in haar eigen Christmas in Wonderland kerstfilm. De opnames daarvan gaan volgende maand van start. Ondertussen is ook de trailer verschenen van de duurste Netflix-film ooit: Red Notice.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Lindsay Lohan in Christmas in Wonderland

Netflix is de laatste jaren flink aan het investeren in kerstfilms met titels als The Christmas Chronicles, A Christmas Prince en Klaus. In mei maakte Netflix bekend dat Lindsay Lohan te zien gaat zijn in haar eigen Christmas in Wonderland kerstfilm. De opnames daarvan gaan volgende maand van start. De film vertelt het verhaal van Sierra die na geheugenverlies bij een ski-ongeluk wordt opgevangen door een alleenstaande vader. Hij leert haar de waarde van vriendelijkheid en liefde. De opnames gaan plaatsvinden in Salt Lake City, Utah.

Trailer voor duurste Netflix-film ooit

Netflix heeft de trailer gelanceerd van Red Notice. De film wordt de duurste film van Netflix ooit en kent hoofdrollen voor Dwayne Johnson, Gal Gadot en Ryan Reynolds. In de film draait het om een FBI-profiler die achter de meest gezochte kunstdief ter wereld aangaat. Hij wordt met tegenzin zijn partner om een boef te pakken die hem altijd net een stap voor is.

Riverdale seizoen 6 mét Sabrina heeft startdatum te pakken

Het zesde seizoen van Riverdale zal opnieuw wekelijks te zien zijn op Netflix. Het vijfde seizoen is recent afgerond, maar lang wachten is er dit keer niet bij. Doordat de reeks lang stil lag vanwege de coronapandemie volgen de seizoenen elkaar momenteel bijna naadloos op.

Lees alles over Riverdale

Ragnar maakt mogelijk comeback in Vikings: Valhalla

Vikings: Valhalla is een vervolg op Vikings, maar het is zéker niet uitgesloten dat het personage Ragnar Lothbrok (Travis Fimmel) terugkeert in de aankomende Netflix-serie. Volgens de website Screenrant zou de Viking-veroveraar best eens een grote rol kunnen gaan spelen…

Lees alles over Vikings: Valhalla

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Toet Toet! Cory Carson (6 seizoenen) Kinderen 2021 2021-10-21
Cowboy Bebop (1 seizoen) Anime 1998 9.0 2021-10-21
Sex, Love & Goop (1 seizoen) Reality 2021 2021-10-21
Insiders (1 seizoen) Reality 2021 2021-10-21
Life’s a Glitch with Julien Bam (1 seizoen) Komedie 2021 2021-10-21
Flip a Coin – One Ok Rock Documentary Docu 2021 2021-10-21
Komi Can’t Communicate (1 seizoen) Anime 2021 9.1 2021-10-21

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?