Netflix Daily

Netflix Daily: Storing voor Netflix, Fincher werkt aan Chinatown prequel

Netflix kampte op donderdag met een grote storing waardoor de streamingdienst zeer slecht bereikbaar was. Daarnaast werkt David Fincher aan een Chinatown-prequel voor Netflix en is Groene Eeiren met Ham verlengd voor een tweede seizoen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Wereldwijde storing zorgde voor Netflix-problemen

Op donderdag heeft een wereldwijde storing ervoor gezorgd dat Netflix enige tijd niet te bekijken was. Door technische problemen was de streamingdienst voor een groot aantal gebruikers zeer slecht bereikbaar. Inmiddels zijn de problemen opgelost en is Netflix weer normaal bereikbaar.

Fincher werkt aan Chinatown-prequel

David Fincher heeft voor Netflix de handen in één geslagen met Robert Towne voor een prequelserie op Chinatown. De prequelserie moet het verhaal over de jonge jaren van Jake ‘J.J.’ Gittes vertellen. Na een pilotaflevering lijkt pas echt besloten te worden of er een hele serie komt. Voor nu is Fincher dan ook alleen vastgelegd voor de pilot, maar Netflix hoopt dat hij de gehele serie aan boord blijft. Towne, eerder verantwoordelijk voor de film, schrijft het script.

Groene Eieren met Ham krijgt tweede seizoen

Groene Eieren met Ham krijgt een tweede seizoen. Alhoewel Netflix zelf nog geen officiële uitspraken heeft gedaan over de toekomst van de reeks, kunnen we nu al vertellen dat de reeks vernieuwd wordt. Dat heeft stemactrice Llana Glazer namelijk laten weten. De opnames van seizoen 2 zijn zelfs al achter de rug.

Deze films en series komen in december op Netflix

Met Thanksgiving in aantocht heeft Netflix de lijst van nieuwe titels voor december al in een vroeg stadium bekendgemaakt. In de eerste helft van de slotmaand van het jaar kunnen we onder meer uitkijken naar kerst- en actiefilms, met tevens het slotstuk van Fuller House.

Lees alles over de nieuwe titels in december

Noorse serie Ragnarok op komst op Netflix

De opnames voor Ragnarok zijn afgerond en de eerste beelden zijn dan ook verschenen. In het Noorse Odda is er gewerkt aan de nieuwe Netflix Original serie. Vanaf 31 januari is de reeks te zien.

Lees alles over Ragnarok

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Explained (1 seizoen + S02E09) Docu 2019 7.9
Riverdale (3 seizoenen + S04E07) Drama 2019 7.4
The Knight Before Christmas Familie 2019
Mortel (1 seizoen) Sci-fi 2019

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?