Netflix Daily

Netflix Daily: Tom Waes kent kijkcijfers Undercover niet, opnames Shadow and Bone pas later van start

Tom Waes blijkt de kijkcijfers van Undercover niet te kennen. De acteur, in de serie verantwoordelijk voor de rol van Bob, merkt echter wel aan zijn social media wanneer de afleveringen elders populair worden. Ondertussen blijken de opnames van Shadow and Bone seizoen 2 nog lang niet van start te gaan.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Tom Waes kent kijkcijfers Undercover niet

Netflix deelt liever niet zomaar alle statistieken als het draait om zijn meest populaire series. Ook acteurs die een rol erin vertolken, kennen de cijfers niet. Dat verklapt Tom Waes, hoofdrolspeler Bob uit Undercover, aan NU.nl. “Netflix communiceert naar ons ook niks, maar ik vind dat helemaal niet erg. Ik voel het wel aan mijn eigen sociale kanalen, aan mijn Instagram”, vertelt de acteur. “Het wordt op hetzelfde moment gelanceerd, maar ik voel precies wanneer het op de voorpagina van Netflix schuift in een land. Enkele weken geleden kreeg ik tientallen berichten uit Argentinië, dus dan weet ik: ah, nu is het daar. En dan ineens weer uit Mexico.”

Opnames Shadow and Bone pas later van start

De opnames van Shadow and Bone laten nog even op zich wachten. Fans hoopten dat Netflix snel aan de slag zou gaan met een tweede seizoen, maar dat gaat nog niet gebeuren. De opnames van het tweede seizoen gaan pas begin volgend jaar van start. Op dat moment staan er opnames gepland in Boedapest die tot en met juli moeten duren. We lijken dan ook nog wel een tijdje te moeten wachten op Shadow and Bone seizoen 2.

Zero gecanceld na één seizoen; tweede serie van deze week

Voor de tweede keer deze week komt Netflix met het nieuws dat er een serie is gecanceld en in allebei de gevallen al na één seizoen. De serie Zero is de klos, nadat eerder al Zero Chill werd geannuleerd.

Lees alles over Zero

Star Trek: Discovery verwijderd van Netflix; seizoen 4 komt niet online

Een bizarre wending als het gaat om Star Trek: Discovery. De serie is namelijk van Netflix verdwenen. De streamingdienst had de internationale streamingrechten, maar deze zijn teruggekocht door ViacomCBS. Hierdoor zal het vierde seizoen van Star Trek: Discovery, dat deze week is begonnen, ook niet meer op Netflix verschijnen.

Lees alles over Star Trek: Discovery

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Undercover (2 seizoenen + S03E01) Crime 2021 8.0 2021-11-21
Transformers: Age of Extinction Actie 2014 5.6 2021-11-21

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?