Netflix Daily

Netflix Daily: Ricky Gervais komt met Kerstmis en veiling van The Crown-attributen

Ricky Gervais komt met zijn nieuwe show op Netflix en daar is wel een heel speciale datum voor uitgekozen. Grote fans van The Crown kunnen toeslaan met met spullen van de set.

Nieuw show Ricky Gervais verschijnt met kerstmis

Netflix heeft een zeer bijzondere datum uitgekozen om de nieuwe show van Ricky Gervais te lanceren. De Britse komiek speelde de afgelopen jaren de show Armageddon en de registratie hiervan komt op Netflix. Als lanceringsdatum heeft de streamingdienst 25 december uitgekozen. Met kerstmis kunnen we dus goed gaan zitten voor de verhalen van Gervais.

Grote veilig gepland rondom The Crown

Het laatste seizoen van The Crown draait en daarna is het gedaan met het verhaal rondom Queen Elizabeth. Grote fans die graag iets willen hebben uit de serie kunnen zich komend jaar melden op de Bohams veiling. In februari zal in Londen een grote The Crown veilig worden georganiseerd. Liefst 450 kledingstukken en items gaan onder de hamer. De opbrengst gaat naar het opzetten van een beurzenprogramma voor scholieren.

Nieuw Terminator-project in de maak bij Netflix

Ben jij fan van de Terminator-franchise? Met Arnold Schwarzenegger? Dan hebben we goed nieuws voor je, want Netflix werkt aan een nieuwe serie in het Terminator-universum. Maar dan wel zonder ‘Mr. I’ll be back‘ Arnold himself.

Lees alles over Terminator

Netflix zet ook al streep door Glamorous met Kim Cattrall

Netflix heeft een hele hoop series geannuleerd, waaronder bijvoorbeeld Shadow and Bone, Agent Elvis, Farzar en Captain Fall, maar ook Glamorous met Kim Cattrall heeft de nieuwe schifting helaas niet overleefd…

Lees alles over Glamorous

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Scooby-Doo! Mystery Incorporated (2 seizoenen) Komedie 2012 8.1 2023-11-21
The Looney Tunes Show (2 seizoenen) Komedie 2012 7.7 2023-11-21
Leo Familie 2023 8.3 2023-11-21
Steven Universe (2 seizoenen) Kinderen 2013 8.4 2023-11-21
Mike Birbiglia: The Old Man & The Pool Stand-up 2023 2023-11-21

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?