Netflix Daily

Netflix Daily: Schikking in Enola Holmes-zaak, nieuwe muziek Hjem Til Jul-ster

Sherlock Enola Holmes Netflix

Netflix heeft een schikking bereikt in een zaak rondom Enola Holmes. De streamingdienst werd aangeklaagd door erfgenamen van Arthur Conan Doyle. Ondertussen is ook nieuwe muziek verschenen van Felix Sandman, de ster uit Hjem Til Jul en Quicksand.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix bereikt schikking met erven Arthur Conan Doyle

Netflix heeft een schikking bereikt met de erfgenamen van Arthur Conan Doyle. De erfgenamen van de schrijver van de Sherlock Holmes-boeken klaagden de streamingdienst aan in verband met auteursrechtenschending bij de film Enola Holmes. De nabestaanden probeerden zelfs de release van de film te stoppen, maar dat lukte toentertijd nu. Wel is er nu een schikking bereikt.

Nieuwe muziek Felix Sandman gelanceerd

Felix Sandman hebben wij in Nederland voornamelijk leren kennen als acteur in Quicksand en Hjem Til Jul. Voor Zweden is hij echter meer en was hij een paar jaar geleden zelfs te zien op het songfestival. Muziek is nog altijd belangrijk voor Sandman en recent heeft hij dan ook een nieuw nummer uitgebracht. Het liedje heet Relations en is een samenwerking met Astrid S. Je luistert hem hieronder.

Deze Spaanse topseries krijgen in 2021 een nieuw seizoen

Spaanse series zijn de laatste jaren ontzettend populair geworden op Netflix. In Nederland begon dat met Grand Hotel en na de lancering van La Casa de Papel was het niet te houden. In 2021 gaan de Spaanse reeksen onverminderd voort, met in hun kielzog enkele Mexicaanse series. Van deze series kun je een nieuw seizoen verwachten.

Lees alles over de Spaanse topseries

Locke & Key verrast: seizoen 3 aangekondigd vóór release seizoen 2

Locke & Key doet wel een zeer unieke aankondiging in deze tijd waarin heel veel series het moeilijk hebben. Door de pandemie worden series sneller gecanceld en liggen producties lang stil. Maar voor Locke & Key geldt het omgekeerde. Nog voor de serie het tweede seizoen ziet verschijnen op Netflix, is er al een derde seizoen aangekondigd!

Lees alles over Locke & Key

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Ma Rainey’s Black Bottom: A Legacy Brought to Screen Docu 2020 2020-12-21
Ariana Grande: Excuse Me, I Love You Docu 2020 2020-12-21

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?