Netflix Daily

Netflix Daily: The Royal Treatment op Netflix, Iron Fist-actrice twijfelt over terugkeer

De eerste beelden van The Royal Treatment zijn verschenen. Daarin draait het om een kapster die mag werken op de bruiloft van een charmante prins. Maar wat als dan de vonk overslaat? Ondertussen twijfelt Jessica Henwick, beter bekend als Colleen Wing uit Iron Fist, over een terugkeer als het Marvel-personage.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Eerste beelden The Royal Treatment verschenen

Netflix heeft de eerste beelden gelanceerd van The Royal Treatment. Isabella (Laura Marano) runt haar eigen salon en is niet bang om haar gedachten uit te spreken. Terwijl prins Thomas (Mena Massoud) ondertussen een eigen land leidt en nu wegens plichtsbesef zal moeten trouwens. Maar dan duikt kapster Izzy op in haar leven die op de bruiloft van de charmante prins mag werken. Maar dan slaat er een vonk over.

Iron Fist-actrice twijfelt over terugkeer

Of we Jessica Henwick ooit nog terugzien als Colleen Wing, is nog maar de vraag. Zij was ooit te zien in Iron Fist, maar twijfelt over een terugkeer. “Ik weet het niet. Ergens wil ik wel, want ik hield van haar en heb zoveel tijd en energie in haar gestoken. En zij is een van die personages die ik zo hard heb proberen beschermen. Ik voelde echt passie over haar verhaal. Dus ja, ik zou het geweldig vinden om weer in haar hoofd te kruipen. Maar we hebben haar op een geweldige plek achtergelaten. Ze werkte samen met Misty, had dingen die gaande waren, haar krachten en was er goed in. Ze leeft haar leven op een mooie manier. En ik weet dat als we haar terugbrengen, we haar het conflict in brengen. Ik wil gewoon dat ze een gelukkig einde heeft.”

Undercover seizoen 4? “Als we dat zeggen, moeten we je omleggen”

Undercover seizoen 3 werkt toe naar de apotheose en ondertussen wordt er al reikhalzend uitgekeken naar een mogelijk vierde seizoen. Manify sprak uitgebreid met hoofdrolspelers Bob en Ferry, oftewel Tom Waes en Frank Lammers. En ze stelden uiteraard ook die ene vraag.

Lees alles over Undercover

Bridgerton-acteur reageert op pijnlijk vertrek Regé-Jean Page

Ruby Barker, verantwoordelijk voor de rol van Marina Thompson in Bridgerton, heeft zich uitgesproken over het vertrek van Regé-Jean Page uit de serie. Het kwam voor fans als een grote shock toen duidelijk werd dat Page niet meer terug zou keren in de serie. Ruby Barker begrijpt zijn keuze echter wel, vertelde ze aan Express.

Lees alles over Bridgerton

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Una Navidad no tan Padre Komedie 2021 2021-12-21
Jim Gaffigan: Comedy Monster Stand-up 2021 2021-12-21
The Comeback Trail Komedie 2020 2021-12-21
An Irish Story: This is my home Docu 2020 2021-12-21

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?