Netflix Daily

Netflix Daily: Broadway’s American Son en nieuwe schurk Black Lightning

Black Lightning Netflix

Een drukke dag op Netflix met de Oscar-nominaties, de release van Suburra, de Broadway voorstelling American Son is aangekondigd en een nieuwe schurk voor Black Lightning.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

American Son komt naar Netflix

De Broadway voorstelling American Son wordt naar Netflix gehaald. Kerry Washington, Steven Pasquale, Jeremy Jordan en Eugene Lee die een rol hebben in de voorstelling, keren terug voor de Netflix-productie. Ook gaat Kenny Leon wederom aan de slag als regisseur en producent. Hij wordt bijgestaan door Jeffrey Richards, Rebecca Gold, Washington en Pilar Savone. In American Son zien we hoe twee ouders van verschillende afkomsten samenkomen op het politiebureau om antwoorden te zoeken na de verdwijning van hun zoon.

Suburra seizoen 2 heeft releasedatum + trailer

Het tweede seizoen van Suburra is in aantocht op Netflix. De Italiaanse Original van de streamingdienst gaat op 22 februari 2019 verder met zijn tweede seizoen. Tegelijkertijd met de aankondiging van de releasedatum is ook een eerste trailer naar buiten gebracht.

Bekijk de trailer van Suburra

Verwijderalarm: Slechts handvol films zijn de klos

Het verwijderalarm van deze week is gelukkig kort en beknopt. Slechts een handjevol films en drie series staan op de nominatie om verwijderd te worden. De grootste titel daarvan is misschien wel de Disney-film G-Force die op 24 januari verdwijnt.

Het Verwijderalarm van deze week

Hosea Chanchez krijgt vaste rol in Black Lightning

De winterslaap van Black Lightning is voorbij en bij de rentree zien we gelijk een nieuw personage. Hosea Chanchez al Marcus Bishop vertolken, al snel bekend onder de codenaam Shakedown. Als voormalig Air Force-officier heeft hij heel wat in de melk te brokkelen en zal het verloop van het tweede seizoen flink op zijn kop zetten. Black Lightning is 29 januari terug.

Roma grote kanshebber op Oscar met 10 nominaties

Roma is één van de grote favorieten op de Oscars. De Netflix Film heeft liefst tien nominaties gescoord, waaronder die voor beste film en beste buitenlandse film. Het is niet de enige kanshebber op een gouden beeldje namens Netflix, want ook The Ballad of Buster Scruggs en de documentaire End Game zijn genomineerd.

Alle Oscar-nominaties op een rij

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Supergirl (3 seizoenen + S04E10) Actie 2016 6.6
Every Day Romantisch 2018 6.4
The Boy Horror 2016 6.0
While We’re Young Komedie 2015 6.3

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van Yesterday