Netflix Daily

Netflix Daily: Goede kwartaalcijfers Netflix, animefilm The Witcher op komst

Netflix heeft de kwartaalcijfers voor het laatste kwartaal van 2019 bekendgemaakt. Daarnaast komt er een animefilm over The Witcher. Daarnaast valt niet uit te sluiten dat Harry en Meghan mogelijk aan de slag gaan voor Netflix.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix presenteert kwartaalcijfers voor Q4

Netflix heeft de kwartaalcijfers voor het laatste kwartaal van 2019 bekendgemaakt. De streamingdienst hield rekening met 7,5 miljoen nieuwe abonnees, maar dat werden er 9 miljoen. De winst was 530 miljoen euro. In het eerste kwartaal van 2020 verwacht Netflix 7 miljoen nieuwe abonnees.

Animefilm The Witcher op komst naar Netflix

Fans van The Witcher moeten lang wachten tot het tweede seizoen van de reeks op Netflix wordt verdacht. Gesproken wordt over een release in 2021. Ondertussen mogen we ons wel voorbereiden op een animefilm genaamd The Witcher: Nightmare of the Wolf. Daarin worden we meegenomen naar een nieuwe bedreiging voor het Continent. De film wordt gemaakt door de studio achter Legend of Korra.

Prins Harry en Meghan aan de slag voor Netflix?

Het valt niet uit te sluiten dat prins Harry en Meghan in de toekomst aan de slag gaan voor Netflix. De twee hebben afstand gedaan van het koninklijke huis, maar kunnen nu wel met andere projecten aan de slag. Bijvoorbeeld iets voor Netflix. “Wie zou er niet geïnteresseerd zijn? Ja, zeker”, antwoordde Ted Sarandos dan ook toen hij de vraag kreeg of hij zou willen samenwerken met het duo.

Baptiste (The Missing) verlengd met een extra seizoen in Hongarije

Baptiste krijgt een nieuw seizoen. De spin-off van The Missing is op Netflix verschenen als seizoen 3 van The Missing. Met Julien Baptiste in de hoofdrol zal in het aankomende seizoen de reis naar Hongarije worden gemaakt.

Lees alles over Baptiste

Tweede seizoen Formula 1: Drive to Survive in februari op Netflix

Formula 1: Drive to Survive seizoen 2 komt iets sneller dan verwacht naar Netflix. De documentairereeks over het afgelopen seizoen van de Formule 1 werd begin maart verwacht, vlak voor de start van het 2020-seizoen in Australië. Het wordt echter 28 februari.

Lees alles over Formula 1

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Pandemic: How to Prevent an Outbreak Docu 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?