Netflix Daily

Netflix Daily: Mila Kunis in nieuwe Netflix-film, Tom Hardy en Gareth Evans maken Havoc

Mila Kunis, bekend van onder meer Bad Moms en Friends with Benefits, heeft de hoofdrol te pakken in een gloednieuwe Netflix-film. Het gaat om Luckiest Girl Alive. Ondertussen werken Tom Hardy en Gareth Evans samen aan de nieuwe film Havoc.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Mila Kunis pakt rol in nieuwe Netflix-film Luckiest Girl Alive

Mila Kunis is terug voor een nieuwe filmrol. De actrice heeft de hoofdrol te pakken in de film Luckiest Girl Alive, de verfilming van de bestseller van Jessica Knoll. Het boek vertelt het verhaal van een redacteur van een tijdschrift wiens zorgvuldig ontworpen leven volledig op zijn kop wordt gezet wanneer een misdaaddocumentaire haar dwingt de schokkende waarheden van een verwoestend incident uit haar tienerjaren bloot te geven.

Tom Hardy en Gareth Evans werken aan Havoc

Tom Hardy en Gareth Evans hebben de handen in één geslagen voor een nieuwe Netflix-productie. Eerder werd al duidelijk dat Evans de komende jaren verschillende projecten zou produceren en regisseren. Havoc wordt het eerste project met Tom Hardy in de hoofdrol. Hij wordt ook verantwoordelijk als producent. Hardy vertolkt de rol van een detective die de zoon van een politicus redt terwijl hij een web van corruptie in zijn stad ontrafelt.

Sherlock Holmes spin-off The Irregulars in maart op Netflix

Sherlock Holmes en Dr. Watson keren in maart terug op Netflix voor nieuwe avonturen. Maar dan wel in een ‘bijrol’. In The Irregulars draait het namelijk om de straatkinderen die Sherlock altijd inzet om problemen op te lossen in Londen en aanwijzingen te vinden.

Lees alles over The Irregulars

Idris Elba bevestigt: afsluitende Luther-film maken in 2021

Luther zal niet terugkeren als serie, toch is het verhaal nog niet helemaal voorbij. Acteur en bedenker Idris Elba liet een half jaar geleden al weten dat het maken van een afsluitende film dichtbij was. Nu is er groen licht.

Lees alles over de Luther-film

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?