Netflix Daily

Netflix Daily: Eerste beelden Netflix-thriller met Noomi Rapace, veel Franse content in aantocht

De eerste beelden van de nieuwe Netflix-thriller Black Crab met Noomi Rapace zijn verschenen. De post-apocalyptische film is afkomstig uit Zweden. Ondertussen mogen we de komende jaren ook heel wat nieuwe Franse content op Netflix verwachten. Zo gaat er liefst 40 miljoen euro voor uitgetrokken worden.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Eerste beelden Netflix-thriller met Noomi Rapace verschenen

De eerste beelden van Black Crab zijn verschenen. De post-apocalyptische film uit Zweden verschijnt op 18 maart op Netflix. De hoofdrol is voor Noomi Rapace. Ze vertolkt de rol van Caroline Edh, nu een soldaat maar vroeger een voormalig schaatser die meedoet aan een gevaarlijke missie. Ze trekken samen over de bevroren archipel om ergens een mysterieus pakketje af te leveren waardoor er een einde komt aan de oorlog. Hieronder zie je de trailer.

Netflix gaat 40 miljoen euro investeren in Franse en Europese films

Netflix gaat in de komende drie jaar flink investeren in Franse content. Het is de bedoeling dat er in totaal 40 miljoen euro geïnvesteerd gaat worden in ‘minstens tien Franse en Europese films’. 30 miljoen daarvan gaat naar de Franse films. De investeringen betekenen ook goed nieuws voor Franse bioscopen, want daar worden de films eerst uitgebracht.

Spaanse thrillerserie Mentiras in maart op Netflix

Fans van Spaanse thrillers kunnen zich weer gaan opmaken voor een nieuwe reeks. In maart komt namelijk Mentiras naar Netflix. De titel zegt al genoeg, want mentiras wil niets anders zeggen dan leugens. Het eerste seizoen bestaat uit zes afleveringen.

Lees alles over Mentiras

Mel geeft belangrijke update over Virgin River seizoen 4

Alexandra Breckenridge heeft een belangrijke update gegeven over het vierde seizoen van Virgin River. Fans van de romantische dramaserie wachten al lange tijd op de releasedatum van seizoen 4 voor nieuwe afleveringen. Alhoewel die nog niet bekend is gemaakt, kunnen we nu wel goed nieuws melden over het vierde seizoen.

Lees alles over Virgin River

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Snowpiercer (2 seizoenen + S03E05) Sci-Fi 2022 6.5 2022-02-22
Race: Bubba Wallace (1 seizoen) Docu 2022 2022-02-22

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?