Netflix Daily

Netflix Daily: When They See Us weer onder vuur, kledinglijn To All The Boys

Netflix is opnieuw aangeklaagd vanwege When They See Us. Daarnaast krijgt Lara Jean uit To All The Boys haar eigen kledinglijn en krijgt de kok van Queer Eye steeds meer fans online.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix opnieuw aangeklaagd vanwege When They See Us

De serie When They See Us houdt de gemoederen nog altijd flink bezig. Linda Fairstein, een aanklager uit New York, heeft Netflix opnieuw voor de rechter gesleept. De vrouw vindt dat ze in de serie is neergezet als een racist. Ze heeft dan ook een aanklacht ingediend wegens laster.

Lara Jean uit To All The Boys krijgt eigen kledinglijn

De filmreeks van To All The Boys is uiterst populair. Om daar goed op in te haken, heeft H&M ervoor gekozen om een collectie te maken die geïnspireerd is op de films met Lara Jean en Peter in de hoofdrol. De kledinglijn ligt vanaf 2 april in de winkels en de complete collectie bekijk je nu alvast online.

Antoni Porowski deelt recepten via Instagram

Antoni Porowski helpt zijn volgers een handje nu het coronavirus de wereld bezighoudt. De kok van Queer Eye laat in zijn serie Quar Eye zien wat hij allemaal kan maken van de ingrediënten die hij wel nog kan kopen in de winkel. Ook in de Verenigde Staten wordt tenslotte flink gehamsterd.

Kijk nu toch samen films en series dankzij Netflix Party

Door alle maatregelen rondom het coronavirus is het momenteel niet mogelijk om samen naar een serie te kijken op Netflix. Wil je toch tegelijk met een vriend of vriendin naar een serie kijken en erover kunnen praten? Dan is Netflix Party de ideale uitkomst!

Lees alles over Netflix Party

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 12

Zoals wel vaker op Netflix heeft een Spaanse serie de macht overgenomen. Toch komt deze machtsovername als een behoorlijke verrassing. Toy Boy werd zonder veel bombarie op Netflix gelanceerd, maar al snel is de serie een hit gebleken.

Lees alles over de meest populaire titels

Het nieuwe aanbod van het weekend:

J-Style Trip (1 seizoen) Reality 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?