Netflix Daily

Netflix Daily: Cast The Witcher seizoen 2 uitgebreid, Marie Kondo terug met nieuwe docu

De cast voor het tweede seizoen van The Witcher is flink uitgebreid. We maken kennis met zeven nieuwe karakters. Daarnaast blijkt Marie Kondo te werken aan een nieuwe documentaire op Netflix. Het gaat om Sparking Joy with Marie Kondo.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Cast The Witcher seizoen 2 verder uitgebreid

De cast voor het tweede seizoen van The Witcher is flink uitgebreid. Achter de schermen wordt al langere tijd hard gewerkt aan een seizoen 2. In dat tweede seizoen zijn rollen weggelegd voor Adjoa Andoh als Nenneke, Cassie Clare als Phillippa Eilhart, Liz Carr als Fenn, Graham McTavish als Dijkstra, Kevin Doyle als Ba’lian, Simon Callow als Codringher en Chris Fulton als Rience.

Marie Kondo keert terug op Netflix met nieuwe documentaire

Marie Kondo keert binnenkort teug op Netflix. De opruimgoeroe brak in 2019 door in Nederland met haar Netflix-serie Tidying Up with Marie Kondo. Binnenkort is ze op Netflix te zien met het vervolg Sparking Joy with Marie Kondo. Dit keer gaat ze een stapje verder en ruimt ze niet alleen huizen meer op, maar ook complete bedrijven.

Dit zijn de twee finale-theorieën van La Casa de Papel

De release van het vijfde seizoen van La Casa de Papel komt steeds dichterbij en fans van de Spaanse actieserie worden steeds benieuwder naar hoe de kraak van de Bank van Spanje af zal gaan lopen. Op de (sociale) media ontstaan er daardoor steeds meer theorieën, hieronder delen we de twee vaakst genoemde en meest logische.

Lees alles over La Casa de Papel

Ferry de Film: Releasedatum verklapt en nieuwe personages

Ferry de Film heeft eindelijk een releasedatum. De prequel van Undercover draait om Ferry Bouman en hoe hij de grote man werd. Ook zijn er een aantal nieuwe personages, die Netflix nu heeft aangekondigd.

Lees alles over Ferry de Film

Het nieuwe aanbod van het weekend:

The Hero Drama 2017 6.5 2021-03-22
Love (ft. Marriage and Divorce) (1 seizoen) Drama 2021 2021-03-22

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?