Netflix Daily

Netflix Daily: Derry Girls verlengd, Sabrina snel verder

Derry Girls is vernieuwd voor een derde seizoen voor Channel 4. Daarnaast gaan de opnames van Chilling Adventures of Sabrina seizoen 3 later deze week van start en is er een trailer verschenen van See You Yesterday.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Derry Girls vernieuwd voor derde seizoen

Derry Girls keert terug. De serie is in het Verenigd Koninkrijk te volgen via Channel 4 en in Nederland bij Netflix. Nu is duidelijk geworden dat de serie kan rekenen op een derde seizoen. Het tweede seizoen van Derry Girls werd in de afgelopen weken uitgezonden bij Channel 4 en scoorde opnieuw goede kijkcijfers. Het is afwachten wanneer het tweede seizoen naar Netflix komt.

Opnames Chilling Adventures of Sabrina beginnen deze week

De opnames van Chilling Adventures of Sabrina seizoen 3 gaan deze week van start. Vanaf 29 april gaan de cast en crew verder met nieuwe afleveringen van de Netflix-serie. Het nieuwe seizoen wordt in de herfst van 2019 op Netflix verwacht.

When They See Us over de Central Park Five in aantocht

When They See Us is onderweg naar Netflix. De miniserie over de Central Park Five is vanaf 31 mei te zien bij de streamingdienst. Het verhaal gaat over vijf zwarte tieners die ten onrechte werden veroordeeld voor een verkrachting.

Lees alles over When They See Us

Trailer See You Yesterday verschenen

Netflix heeft een trailer naar buiten gebracht van zijn nieuwe film See You Yesterday. De film vertelt het verhaal van twee schoolvrienden die wetenschappelijke genieën zijn. Ze werken aan een tijdmachine, maar als één van hun vrienden plots overlijdt willen ze de tijdmachine sneller klaar hebben dan ooit. De film verschijnt op 17 mei.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Pinky Malinky (2 seizoenen) Kinderen 2019 6.1
Little Singham in London Komedie 2018
The Notebook Drama 2004 7.9

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?