Netflix Daily

Netflix Daily: Kwartaalcijfers Netflix bekend, nieuwe trailers verschenen

Netflix heeft een uitstekend eerste kwartaal van 2020 achter de rug. Daarnaast heeft de streamingdienst een aantal nieuwe trailers gelanceerd. Daarbij onder meer de romantische komediefilm genaamd The Wrong Missy.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix maakt kwartaalcijfers bekend

Netflix heeft de nodige kwartaalcijfers gedeeld over het eerste kwartaal van 2020. De streamingdienst lijkt flink geprofiteerd te hebben van de lockdowns, want het wist 15,8 miljoen nieuwe kijkers aan zich te binden. Ook maakte de dienst meer bekend over losse titels die goed scoorden. Zo werd Tiger King in de eerste maand door 64 miljoen huishoudens bekeken, trok Love is Blind wereldwijd 30 miljoen kijkers en stemden 85 miljoen kijkers af op Spenser Confidential.

Netflix lanceert nieuwe trailer The Wrong Missy

Vanaf 13 mei kunnen we op Netflix aan de slag met de nieuwe film The Wrong Missy. De hoofdrollen zijn vor David Spade, Lauren Lapkus en Nick Swardon en de romantische komediefilm vertelt het verhaal van Tim Morris. Hij ontmoet het meisje van zijn dromen en via sms-gesprekken groeit het al snel uit tot een relatie. Als hij zijn date mee vraagt naar een vakantieresort, blijkt op het vliegveld dat hij met de verkeerde Missy heeft zitten sms’en.

Eerste beelden Murder To Mercy: The Cyntoia Brown Story verschenen

Voor 29 april heeft Netflix een nieuwe indrukwekkende documentairefilm op de rol staan. We volgen hoe de zestienjarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf. Nu trekken vragen over haar verleden, fysiologie en de wet haar schuld in twijfel.

Queen of the South in mei met nieuw seizoen op Netflix

De fans hebben er lang op moeten wachten, nu is het toch eindelijk zover. In mei zal er een nieuw seizoen van Queen of the South worden gelanceerd op Netflix. De afgelopen jaren was dat op 1 januari het geval, maar voor Nederland was dat in 2020 plotseling anders.

Lees alles over Queen of the South

Releasedatum White Lines van bedenker La Casa de Papel bekend

White Lines is onderweg naar Netflix. Afkomstig van de makers van The Crown en La Casa de Papel wordt er al lange tijd uitgekeken naar de nieuwe serie en nu is eindelijk de releasedatum bekendgemaakt. Vanaf vrijdag 15 mei kunnen we aan de slag met White Lines.

Lees alles over White Lines

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Story of God with Morgan Freeman (S03) Docu 2017 8.1
Absurd Planet (1 seizoen) Docu 2020
Win the Wilderness (1 seizoen) Reality 2020
El Silencio del Pantano Crime 2019 6.0
The Plagues of Breslau Crime 2018 5.1
Circus of Books Docu 2019 7.9
The Willoughbys Familie 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?