Netflix Daily

Netflix Daily: Opnames Undercover in Breda, live action familiefilm op komst

Undercover Netflix

Voor seizoen 2 van Undercover wordt volgende week opgenomen in Breda. Daarnaast kan de kinderroman Hello, Universe rekenen op een live action familiefilm en brengt Coca Cola een oud drankje opnieuw uit voor Stranger Things.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Opnames Undercover seizoen 2 in Breda

Voor het tweede seizoen van Undercover wordt afgereisd naar Breda. Op maandag 27 mei is de cast in Nederland om opnames te maken in een woning aan de Keermanslaan in het Ginneken. De opnames starten om 07.00 uur in de ochtend en duren tot 16.00 uur in de middag. Aan buurtbewoners is gevraagd om die dag hun auto elders te parkeren.

Netflix maakt live action familiefilm van kinderroman Hello, Universe

Netflix gaat aan de slag met de verfilming van het boek Hello, Universe. De streamingdienst heeft laten weten een live action familiefilm te maken over de kinderromane van Erin Entrada Kelly. Michae Golamco (Always Be My Maybe) gaat aan de slag met het script, terwijl Forest Whitaker en Nina Yang Bongiovi aan de slag gaan als producenten. Het verhaal wordt verteld uit het perspectief van vier vrienden: twee jongen en twee meisjes. Als Virgil door bullenbak Chet op de bodem van een put belandt, werken zijn zelfbenoemde psychiche vriend en team samen om hem te vinden.

Coca Cola brengt voor Stranger Things oud drankje opnieuw uit

Stranger Things is een samenwerking met Coca Cola aangegaan om een oud drankje opnieuw op de markt te brengen. In de jaren ’80 lanceerde de frisdrankfabriek New Coke, een verbeterde versie van het drankje dat ze al hadden. De verkoop flopte echter. Nu wordt het drankje opnieuw op de markt gebracht met een beperkte oplage van 500.000 stuks. De flesjes zijn in Amerika te vinden in frisdrankautomaten, verkrijgbaar bij limited-edition Stranger Things-Cola en Cola Zero en gratis bij een toegangsticket voor de World of Coca-Cola in Atlanta.

Slotseizoen Orange is the New Black heeft releasedatum

Het slotseizoen van Orange is the New Black heeft een releasedatum gekregen op Netflix. Vanaf 26 juli kunnen we aan de slag met de laatste afleveringen van de reeks. In seizoen 7 krijgen we te maken met een Piper Chapman die vrij is gekomen uit de gevangenis en komen we erachter hoe ze omgaat met haar vrijheid.

Lees: Alles over Orange is the New Black

Alle seizoenen van Glee in juni op Netflix

De zes seizoenen van Glee zijn onderweg naar Netflix. De geruchten gingen al langer, maar nu is het dan toch eindelijk officieel. De streamingdienst heeft bekendgemaakt dat we op 30 juni aan de slag kunnen met liefst 121 afleveringen van de feelgoodserie.

Lees: Alles over Glee

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
DC Legends of Tomorrow (4 seizoenen) Actie 2019 7.0
Possessed (S01E16) Thriller 2019
Zombieland Komedie 2009 7.7
A Tale of Two Kitchens Docu 2019
The Dark Tower Actie 2017 5.7
Mard Ko Dard Nahin Hota Actie 2018 7.5

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren