Netflix Daily

Netflix Daily: Zara Larsson in Zweedse film en Christine Quinn krijgt eigen serie

Zara Larsson zal haar debuut gaan maken als actrice. De zangeres heeft namelijk een rol in de Zweedse film En del av Dig. Christine Quinn zal ook weer in de schijnwerpers staan, ditmaal met haar eigen serie.

Zara Larsson speelt hoofdrol in En del av Dig

Zara Larsson is één van de hoofdrolspeelsters in En del av Dig. De zangeres zal haar geluk nu gaan beproeven in deze Zweedse film, die de Engelse titel A Part of You heeft meegekregen. Zara speelt Julia, de oudere zus van Agnes. Julia heeft alles waar Agnes van droomt. Dan gaat er echter iets vreselijks gebeuren en kan Agnes alles krijgen dat haar hartje begeert, alleen tegen welke prijs wil ze dat? De film wordt volgend jaar verwacht.

Christine Quinn krijgt eigen realityserie

Christine Quinn hebben we voor heel wat drama zien zorgen in Selling Sunset. Inmiddels heeft ze dit schip verlaten, toch is ze allerminst verdwenen uit de spotlights. Sterker nog, ze laat via Instagram weten dat er hard gewerkt wordt aan haar eigen serie. Waar en wanneer deze te zien zal zijn is nog niet bekend. Het nieuws komt niet geheel toevallig rondom de release van Selling Sunset seizoen 6, waar Quinn dus uit is verdwenen.

Virgin River nu al vernieuwd voor zesde seizoen

Nog meer goed nieuws voor de fans van Virgin River. Nadat eerder de releasedatum voor het vijfde seizoen bekend werd gemaakt, is nu duidelijk geworden dat we nog lang geen afscheid hoeven te nemen van de reeks. Netflix heeft de serie tenslotte nu al groen licht gegeven voor een zesde seizoen. Dat betekent dat we onder meer Jack en Mel ook terug gaan zien voor Virgin River seizoen 6.

Lees alles over Virgin River

Ginny & Georgia scoort dubbele verlenging op Netflix

Netflix heeft Ginny & Georgia verlengd met maar liefst twee nieuwe seizoenen. Daarmee is de serie met Brianne Howey en Antonia Gentry in de hoofdrol meteen verzekerd van zowel een derde als vierde seizoen. We komen er dan ook eindelijk achter hoe het verder moet met Georgia nadat ze werd afgevoerd in een politieauto.

Lees alles over Ginny & Georgia

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Speurneuzen Kit & Sam (3 seizoenen) Kinderen 2023 2023-05-22
Vinland Saga (2 seizoenen) Anime 2023 8.8 2023-05-22

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?