Netflix Daily

Netflix Daily: Opnames The Witcher spoedig hervat, Katherine Langford niet bij slot 13 Reasons Why

The Witcher Netflix

De opnames van het tweede seizoen van The Witcher worden spoedig hervat. De cast zal in augustus weer samenkomen om verder te werken aan nieuwe afleveringen. Ondertussen is ook bekend waarom Katherine Langford (Hannah Baker) niet aanwezig was bij de opnames van de slotafleveringen van 13 Reasons Why.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Opnames The Witcher in augustus hervat

De cast van The Witcher komt spoedig weer bij één om verder te gaan met de opnames van het tweede seizoen van Twitter. Door middel van een gedicht op het social medium maakte Netflix bekend dat de opnames op 17 augustus worden hervat. Een releasedatum voor The Witcher seizoen 2 is nog niet bekend.

Dit is de reden waarom Katherine Langford slot 13 Reasons Why miste

Katherine Langford was niet aanwezig bij de opnames van het slotseizoen van 13 Reasons Why. Ondanks dat zij als Hannah Baker een belangrijke rol speelde binnen de serie, was ze niet aanwezig bij het emotionele afscheid. “Ik was op dat moment aan het filmen voor Cursed, dus ik kon niet bij de opnames aanwezig zijn. Het is grappig, want ik heb seizoen drie en vier nog niet eens volledig bekeken, maar dat ben ik nu aan het doen nu het verhaal is gesloten”, vertelde Langford. De actrice was overigens wel te zien in het slotakkoord van 13 Reasons Why, maar dat was door gebruik te maken van oude beelden.

De bevestiging! Dit is de releasedatum van Lucifer seizoen 5

De uitgelekte datum van Lucifer seizoen 5 blijkt werkelijkheid te zijn. In het Netflix systeem was namelijk een datum verschenen, die vervolgens weer razendsnel weg was gehaald. Toch zijn er heel veel oplettende fans die een screenshot hebben gemaakt. Een aantal uur later kwam Netflix met de bevestiging.

Lees alles over Lucifer

White Lines-ster geeft update over mogelijke tweede seizoen

De serie White Lines is een regelrechte hit gebleken op Netflix. Kijkers werden meegetrokken in de zoektocht van Zoe naar de moordenaar van haar broer Axel, op Ibiza. Zij zitten nu dan ook allemaal met dezelfde vraag: komt er een seizoen 2 van White Lines?

Lees alles over White Lines

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Snowpiercer (S01E06) Sci-Fi 2020 6.5

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren