Netflix Daily

Netflix Daily: Manifest niet gered door Netflix, nieuwe romcom naar Netflix

Slecht nieuws voor wie hoop had dat Manifest terug zou keren voor een vierde seizoen bij Netflix. De streamingdienst heeft ervoor gekozen de reeks niet te redden. Ondertussen is er wel een nieuwe romantische komediefilm gelanceerd met Sounds Like Love.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Manifest niet gered door Netflix

Het is dan toch over en uit voor Manifst. Fans van de serie hoopten dat Netflix de serie zou redden toen duidelijk werd dat NBC na drie seizoenen zou stoppen met de reeks. Inmiddels heeft Deadline naar buiten gebracht dat Netflix de serie niet gaat redden. Na dagenlange gesprekken is Netflix tot de conclusie gekomen de serie niet te redden. Waarschijnlijk heeft dat te maken met de kosten en de complicaties die de rechten met zich mee zullen dragen.

Nieuwe romantische komediefilm onderweg naar Netflix

Netflix heeft een nieuwe romantische komediefilm aangekondigd. Het gaat om Sounds Like Love dat op 29 september naar Netflix komt. De film is gebaseerd op de populaire romanserie Canciones y recuerdos van Elisabet Benavents. De film vertelt het verhaal van mode-assistent Maca die haar leven bijna op de rails heeft na een verwoestende breuk. Precies dan komt Leo, de man die haar hart brak, terug. Op zoek naar steun van de beste vrienden Adriana en Jime zullen ze alle drie leren dat liefde ingewikkeld kan zijn.

Verwijderalarm: Lijst vult zich richting einde van juni

Het einde van de maand nadert en zo wordt het dus ook weer drukker in het Netflix Verwijderalarm. Het is nog een aantal dagen wachten voor duidelijk wordt welke films er op de laatste twee dagen van juni zullen verdwijnen. Zodra deze duidelijk zijn volgt er uiteraard een update.

Lees alles over het Verwijderalarm

Brady over Virgin River-cliffhanger: “Hoog op verdachtenlijst”

De grote vraag die de kijkers van Virgin River in het derde seizoen zal bezig houden, is wie verantwoordelijk is voor het neerschieten van Jack. We weten al dat hij de schotwond overleeft, maar door wie is hij zo toegetakeld? Acteur Benjamin Hollingsworth beseft dat het er niet goed uitziet voor zijn karakter Brady.

Lees alles over Virgin River

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Last Kingdom (4 seizoenen) Actie 2020 8.4 2021-06-22
This is Pop (1 seizoen) Docu 2021 7.1 2021-06-22
Shall We Dance? Komedie 2004 6.1 2021-06-22
Love is a Story Romance 2015 6.5 2021-06-22

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?