Netflix Daily

Netflix Daily: Glitch seizoen 3 wordt slotseizoen, eerste beelden Rick and Morty

Glitch seizoen 3 wordt het laatste seizoen van de serie. Daarnaast zijn de eerste beelden van Rick and Morty seizoen 4 verschenen en gaat Eddie Murphy mogelijk voor Netflix aan de slag met stand-upcomedyspecials.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Glitch seizoen 3 wordt laatste seizoen

Glitch werd in 2018 vernieuwd voor een derde seizoen. Nu is duidelijk geworden dat dat derde seizoen ook direct het laatste seizoen van de reeks wordt. De productie liep tussen september en december 2018. Naar verwachting wordt het slotseizoen nog later dit jaar uitgezonden bij ABC en daarna toegevoegd aan het aanbod van Netflix. In Glitch zien we hoe een politieagent en arts worden geconfronteerd met een mysterie vol emotie als zeven plaatselijke inwoners onverklaarbaar weer kerngezond uit de dood opstaan.

Eerste beelden Rick and Morty seizoen 4 verschenen

Fans hebben lang moeten wachten op het vierde seizoen van Rick and Morty, maar nu zijn eindelijk de eerste beelden verschenen. De eerste drie seizoenen zijn te bekijken bij Netflix en mogelijk komt daar later ook het vierde seizoen bij. Voor nu kunnen we het alvast doen met de eerste officiële beelden van seizoen 4.

Eddie Murphy mogelijk aan de slag voor Netflix

Eddie Murphy gaat mogelijk voor Netflix aan de slag met stand-upcomedyspecials. TMZ weet te melden dat Netflix gesprekken voert met de comedian. Volgens het bericht zou Murphy al in vergevorderde afspraken zijn met Netflix en wordt er al gesproken over zijn salaris. Bij Comedians in Cars Getting Coffee vertelde Murphy al aan Jerry Seinfeld graag weer bezig te willen met stand-upcomedy.

Trailers slotseizoen Arrow, The Flash, Supergirl en Black Lightning

De nieuwe seizoenen van de DC-series zijn in aantocht en om fans alvast voor te bereiden op de nieuwe seizoenen zijn er trailes verschenen van de DC-series Arrow, Supergirl, The Flash en Black Lightning. In het geval van Arrow is al bekend dat seizoen 8 het laatste seizoen wordt.

Lees alles over de trailers

Netflix sluit deal met Dutch FilmWorks

Netflix zal de komende jaren meer Nederlandse titels naar zijn streamingdienst halen. Om dat te bereiken is een samenwerking gesloten met Dutch FilmWorks. Op die manier wordt het mogelijk om sneller films die in de bioscoop getoond zijn naar Netflix te halen.

Lees alles over de deal

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
The 100 (5 seizoenen +S06E10) Sci-Fi 2019 7.8
My Hotter Half (1 seizoen) Reality 2017

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?