Netflix Daily

Netflix Daily: Campagne Anne with an E groot succes, trailer documentaire Anelka

Fans van Anne with an E hopen nog altijd dat de reeks gered gaat worden. De campagne om de reeks te redden is inmiddels een groot succes. Daarnaast heeft Netflix de trailer van de Anelka-documentaire gelanceerd.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Campagne Anne with an E groot succes

Fans van Anne with an E hopen nog altijd dat de serie gered gaat worden. De reeks kwam na drie seizoenen ten einde, maar gehoopt wordt toch op een vierde seizoen. Een campagne om de serie nieuw leven in te blazen heeft inmiddels al meer dan 900.000 handtekeningen opgeleverd en lijkt op zeer korte termijn zelfs één miljoen te verzamelen. Of Netflix de reeks ook gaat vernieuwen, is nog maar de vraag. Voorheen werd de serie gemaakt in samenwerking met CBC.

Trailer documentaire Anelka verschenen

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van de documentaire over Nicolas Anelka. De Fransman heeft heel wat meegemaakt in zijn carrière en dat wordt in beeld gebracht in de documentaire. Anelka: L’Incompris wordt op 5 augustus toegevoegd aan het aanbod.

Opnames The Crown gaan pas in zomer 2021 verder

The Crown zal opnieuw een flinke tijd stil gaan liggen. Net zoals tussen het tweede en het derde seizoen zal er vooral lange tijd achter de schermen worden gewerkt, waardoor het vijfde seizoen dan ook lang op zich laat wachten. Gelukkig is seizoen 4 wel aanstaande.

Lees alles over The Crown

Rita keert in augustus terug voor afsluitend vijfde seizoen

De Deense serie Rita komt toch nog terug voor een vijfde seizoen. Het komische drama rondom schooljuf Rita liep vier seizoenen, waarvan de laatste in januari 2018 op Netflix verscheen. Dat leek het einde te zijn, maar nu is er toch een allerlaatste seizoen gemaakt. Deze komt in augustus naar Netflix!

Lees alles over Rita

Het nieuwe aanbod van het weekend:

Norsemen (3 seizoenen) Komedie 2016 7.7
Signs (1 seizoen) Thriller 2018 6.5
Love on the Spectrum (1 seizoen) Reality 2020
Fear City: New York vs. The Maffia (1 seizoen) Docu 2020
Don’t Think Twice Komedie 2016 6.7

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?