Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuwe aartsvijand Archie in Riverdale, hoofdrol Scarlett Johansson

Archie Fred Andrews Riverdale

Archie krijgt een nieuwe aartsvijand in Riverdale seizoen 4. Daarnaast zijn Scarlett Johansson en Adam Driver te zien in Marriage Story dat in het najaar wordt verwacht. Paul Rudd heeft twee rollen in een nieuwe Netflix-serie.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Dit is de nieuwe aartsvijand van Archie in Riverdale

Archie krijgt wederom een nieuwe aartsvijand in Riverdale. TV Guide is erachter gekomen dat Juan Riedinger een rol heeft in het nieuwe seizoen. Riedinger kennen we uit Claws en vervult in Riverdale de rol van Dodger. Hoe hij precies tegenover Archie komt te staan is nog onduidelijk.

Scarlett Johansson en Adam Driver in Marriage Story

Netflix heeft de nieuwe film Marriage Story aangekondigd met Scarlett Johansson en Adam Driver in de hoofdrol. De film wordt in de herfst verwacht en vertelt het verhaal van twee geliefden die ooit gelukkig getrouwd waren. Nu zijn ze in een vechtscheiding terecht gekomen. Die scheiding heeft grote gevolgen voor allebei.

Dubbelrol voor Paul Rudd in Living with Yourself

Netflix heeft een nieuwe dubbelrol aangekondigd voor Paul Rudd. De acteur speelt in de komedieserie Living with Yourself. De serie bestaat uit acht afleveringen en is vanaf 18 oktober te zien bij Netflix. Rudd kruipt in de huid van Miles die door een behandeling vervangen wordt door een verbeterde versie van zichzelf.

Boek van maker The Killing wordt serie op Netflix

The Chestnut Man wordt door Netflix verwerkt tot een miniserie. Het boek van Søren Sveistrup is in Nederland uitgegeven onder de titel Oktober. In de toekomst mogen we op Netflix een serie over het boek verwachten waarin het draait om een moordenaar die kastanjepoppetjes op plaats delict achterlaat.

Lees alles over The Chestnut Man

The I-Land: Horrorserie met Fyre Festival-feeling

The I-Land is door Netflix geïntroduceerd met een spannende trailer, waarbij we direct moeten terugdenken aan het Fyre Festival. De miniserie verschijnt op 12 september op Netflix. In The I-Land gaan jongeren naar een tropisch eiland, waar al snel blijkt dat ze op een horrorplek terecht zijn gekomen.

Lees alles over The I-Land

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Designated Survivor: 60 days (S01E14) Drama 2019
Downsizing Komedie 2017 5.7
Love Alarm (1 seizoen) Komedie 2019
American Factory: A Conversation with the Obamas Docu 2019

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren