Netflix Daily

Netflix Daily: Verrassende verlenging Skruk (Baby Fever) en tweede seizoen Kulüp

De Deense serie Skruk (Baby Fever) keert terug voor een tweede seizoen en dat is een flinke verrassing. Kulüp (The Club) is daarnaast komende maand alweer te zien met nieuwe episodes.

Skruk (Baby Fever) krijgt na een jaar toch verlenging

De Deense serie Baby Fever verscheen in juni 2022 op Netflix en daarna bleef het een jaar stil. Maar nu blijkt dat de serie is verlengd voor een tweede seizoen. Er komen zes afleveringen van de reeks, waarin het verhaal verder zal gaan. In het eerste seizoen insemineert een dronken vruchtbaarheidsarts zichzelf met het sperma van haar ex, probeert ze haar zwangerschap uit te leggen en haar verloren liefde terug te winnen. Dit doldwaze verhaal gaat dus binnenkort verder.

Turkse serie Kulüp (The Club) is terug met tweede seizoen

Vanaf 15 september kun je verder met Kulüp The Club. De serie neemt ons mee naar het verhaal van Matilda, een naaister die in 1955 gaat werken in de meest revolutionaire nachtclub van Istanbul. Tegelijkertijd is ze de moeder van Rasel, die niet wist van het bestaan van haar moeder tot Matilda totdat ze gratie kreeg en uit de gevangenis werd vrijgelaten. Nu verschijnt het tweede seizoen, de trailer is alvast verschenen.

Dit zijn de 6 leden van The Rats uit The Witcher

The Rats gaan een grote rol spelen in The Witcher seizoen 4 én bovendien lijkt het erop dat ze in de nabije toekomst hun eigen serie krijgen, een spin-off dus. Daarom is het de hoogste tijd om deze bende ongeregeld eens voor te stellen!

Lees alles over The Rats

Netflix zet ‘gamers’ in het zonnetje met nieuwe functionaliteit

Netflix lijkt binnenkort met een nieuwe functionaliteit te komen voor gamers. Althans: de streamingdienst kómt met een nieuwe functionaliteit met betrekking tot ‘Netflix Games’, maar voorlopig geldt dit alleen voor Canada en Groot-Brittannië. Maar dan weet je het wel…

Lees alles over Netflix Games

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Lighthouse (1 seizoen) Talkshow 2023 2023-08-22
Untold: Swamp Kings (1 seizoen) Docu 2023 2023-08-22
American Assassin Actie 2017 6.2 2023-08-22

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?