Netflix Daily

Netflix Daily: Op dit artikel is Unbelievable gebaseerd, ‘Ariana Grande’ musical

Unbelievable maakt deze weken veel indruk. Het artikel waar het waargebeurde artikel op is gebaseerd is nu online te lezen. Ook zullen de castleden van One Day at a Time terugkeren in een film, is de ‘Ariana Grande’ musical op komst en is de trailer van Fractured verschenen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Op dit artikel is Unbelievable gebaseerd

Unbelievable maakt al een week veel indruk. De limited serie, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, wordt door veel mensen getipt om te kijken. De serie heeft als basis een zeer uitgebreid artikel over de zaak. Dit artikel is in zijn geheel hier te lezen.

GLOW krijgt een finaleseizoen

De Gorgeous Ladies of Wrestling keren nog één keer terug voor de finale. GLOW is door Netflix verlengd met een vierde seizoen, dit is wel gelijk het laatste seizoen voor de komische dramaserie. Daarmee kunnen de makers het verhaal goed afronden.

Lees meer over GLOW seizoen 4

Castleden One Day at a Time nu in film

One Day at a Time is door Netflix dan wel gecanceld (en bij een andere zender gered), diverse acteurs zullen we binnenkort wel weer in actie zien op de streamingdienst. Justina Machado, Carol Burnett, Judy Reyes en Fred Armisen voegen zich bij Auli’i Cravalho in de film Sorta Lik a Rockstar. Deze film is gebaseerd op een boek van Matthew Quick.

Film van ‘Ariana Grande’ musical op komst

De musical 13 zal worden omgewerkt tot een familiefilm voor Netflix. Jason Robert Brown is gecontracteerd om de muziek te componeren, Robert Horn zal het boek gaan herschrijven tot een script. De musical is bekend als de Ariana Grande-musical. Voor haar was de Broadway-productie namelijk haar doorbraak.

The Sinner 3 uitgesteld, maar toont wel teaser

Het derde seizoen van The Sinner laat langer op zich wachten. De populaire reeks van USA Network draaide de afgelopen twee jaar in de zomer, maar nu is het wachten tot het volgende kalenderjaar. Wel is er een eerste teaser verspreid.

Bekijk de teaser van The Sinner 3

Trailer van horrorfilm Fractured

In aanloop naar Halloween komt Netflix met vijf horrorfilms. Eén daarvan is Fractured. Een meisje raakt gewond en moet naar het ziekenhuis. Daar verdwijnt ze samen met haar moeder op mysterieuze wijze en wacht haar vader een zoektocht.

Het nieuwe aanbod van het weekend:

We’re The Millers Komedie 2013 7.0
24 Hours to Live Actie 2017 5.7
iZombie (4 seizoenen) Komedie 2018 8.0
Justice League Actie 2017 6.4
Lego DC Comics Super Heroes: The Flash Animatie 2018 6.3
Jumanji: Welcome to the Jungle Komedie 2017 6.9
The Quake Actie 2018 6.2
Vagabond (1 afl.) Drama 2019
Rookie Historian Goo Hae-Ryung (S01E17) Drama 2019 7.7

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?