Netflix Daily

Netflix Daily: Vertaalblooper in Undercover, opnames Locke & Key van start

In het tweede seizoen van Undercover is een vertaalfout geslopen. Dat levert een hilarisch fragment op. Daarnaast blijken de opnames van Locke & Key seizoen 2 eindelijk van start te gaan.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Vertaalblooper in Undercover seizoen 2

Undercover is een groot succes op Netflix. Het tweede seizoen is wekelijks te bekijken bij de streamingdienst. Bij het vertalen van de serie is er echter ook een foutje ingeslopen. Terwijl we in Nederland horen: “Ik ben Roos, trouwens. Wat was uw naam?” lijkt het in de Engelse vertaling dat Roos voortaan ‘Roos Trouwens’ heet. Hieronder is de fout te horen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Roos Trouwens is back trouwens!

Een bericht gedeeld door Anna Drijver (@annadrijver) op

Opnames Locke & Key seizoen 2 van start

Het is eindelijk zover: de productie van het tweede seizoen van Locke & Key is officieel van start gegaan. We hebben er even op moeten wachten vanwege het coronavirus, maar nu gaat de productie dan toch echt van start. De opnames van seizoen 2 lopen van 21 september tot en met 5 maart 2021. Het is nog onduidelijk wanneer seizoen 2 verschijnt.

Prison Break seizoen 6 gaat er definitief komen

Prison Break is nog niet voorbij. Dominic Purcell, oftewel Lincoln Burrows, heeft naar buiten gebracht dat er officieel gewerkt wordt aan een zesde seizoen van de razend geliefde en populaire reeks. Een bericht waar al drie jaar op gewacht wordt.

Lees alles over Prison Break

Wat is er met de schouder van Michael? Lucifer seizoen 5B geeft antwoord!

Michael is de grote uitdager van Lucifer in het vijfde seizoen. Heeft hij al heel wat familieleden Los Angeles binnen zien vliegen, nu is dat het geval met zijn tweelingbroer. Alleen daar is wel iets vreemds mee aan de hand. In het tweede deel van seizoen 5 komt daar antwoord op!

Lees alles over Lucifer

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Chico Bon Bon (3 seizoenen) Kinderen 2020 7.4
Jack Whitehall: Travels with my Father (4 seizoenen) Reality 2019
The Playbook (1 seizoen) Docu 2020
Kiss the Ground Docu 2020
Mighty Express (1 seizoen) Kinderen 2020
The 100 (6 seizoenen + S07E14) Sci-Fi 2020 7.8

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?