Netflix Daily

Netflix Daily: The Bastard Son & The Devil Himself en criminelen in een verzorgingstehuis

De lijst aan horrorkrakers voor de aankomende periode blijft groeien op Netflix. Daar is nu ook The Bastard Son & The Devil Himself aan toegevoegd. Lachen kunnen we daarnaast met een drietal criminelen die inmiddels een respectabele leeftijd hebben bereikt. Het brengt ze in een verzorgingstehuis, waar het echter allerminst rustig is.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Halloween brengt The Bastard Son & The Devil Himself

Netflix pakt weer flink uit met Halloween en daar is nu een nieuwe titel aan toegevoegd. Het gaat om de Britse serie The Bastard Son & The Devil Himself. Vanaf 28 oktober is de reeks te zien en vult dus het Halloween-weekend. Het draait om Nathan. De bastaardzoon van een beruchte heks wordt nauwgezet gevolgd. Iedereen is namelijk als de dood dat hij hetzelfde pad gaat bewandelen als zijn onverschrokken vader.

➡ Deze Halloween films en series komen dit jaar op Netflix

Drie criminelen in een verzorgingstehuis, waar het snel mis gaat!

De komische komedieserie The Green Glove Gang is vanaf 19 oktober te zien op Netflix. Drie Poolse oude dames lijken op het eerste oog hele lieve omaatjes te zijn, maar schijn bedriegt. Het zijn keiharde overvallers, die moeten schuilen in een verzorgingstehuis om niet tegen de lamp te lopen. Maar eenmaal binnen ontdekken ze dat het allerminst rustig is in het tehuis.

De 20 populaire op Netflix: Toverkrachten te machtig voor Noorse ontvoeringszaak

Cobra Kai heeft slechts kort kunnen genieten van de eerste plaats in de lijst van meest populaire titels op Netflix. Na een week zijn de vechtersbazen al verslagen door de magische krachten van Fate: The Winx Saga. En Cobra Kai moest zelfs blij zijn dat het met moeite de tweede plaats wist vast te houden.

Lees alles over De 20 Populaire

Spaanse romantische tijdreisserie Si lo hubiera sabido

Netflix heeft een nieuwe Spaanse serie aangekondigd. Ditmaal is gekozen voor een romantische tijdreisserie onder de naam Si Lo Hubiera Sabido alias If Only. De serie staat vanaf 28 oktober op de streamingdienst en kent een hoofdrol voor Miquel Fernández uit Alba.

Lees alles over Si lo hubiera

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Karma’s Wereld (4 seizoenen) Kinderen 2022 6.1 2022-09-22
Snabba Cash (2 seizoenen) Crime 2022 7.6 2022-09-22
The Dreamlife of Georgie Stone Docu 2022 2022-09-22
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant Familie 2022 2022-09-22
Thai Cave Rescue (1 seizoen) Drama 2022 2022-09-22

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?