Netflix Daily

Netflix Daily: Breaking Bad-universum bijna klaar, broer Fred Andrews in Riverdale

De verhalen van Breaking Bad lijken nu dan toch echt bijna voorbij. Daarnaast is er een nieuwe acteur aangekondigd voor het vierde seizoen van Riverdale en is de trailer verschenen van een nieuwe Franse tienerdrama serie.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Breaking Bad-universum is bijna klaar

Fans lijken met El Camino: A Breaking Bad Movie echter afscheid te moeten nemen van Breaking Bad. Bedenker Vince Gilligan heeft laten weten dat het tijd is voor iets nieuws, iets wat buiten het Breaking Bad-universum valt. “Op dit moment heb ik geen nieuwe plannen met het Breaking Bad-universum, alhoewel ik Peter Gould en zijn schrijvers wel nog wil helpen met het afronden van Better Call Saul. Dat gezegd hebbende, heb ik mezelf de laatste tijd wel vaker verrast. Maar ik begin te denken – en ik heb deze uitspraak in 2013 wel vaker gebezigd – dat ik niet te lang daarmee bezig wil zijn. Ik hoop dat ik dat punt nog niet bereikt heb.”

Riverdale voegt broer van Fred Andrews toe aan cast

In het vierde seizoen van Riverdale maken we kennis met een nieuw gezicht. Ryan Robbins is binnengehaald als acteur om de rol van de broer van Fred Andrews te vervullen. Frank Andrews maakt in aflevering negen zijn debuut in de serie.

Netflix geeft meer prijs over release Suits seizoen 7B

Het tweede deel van seizoen 7 van Suits zal begin komend jaar op Netflix verschijnen. Dit heeft de streamingdienst naar buiten gebracht via hun sociale kanalen. Netflix spreekt zelf over 2020, waarbij een goede indicatie te geven valt. We lijken dan ook niet meer lang te hoeven wachten op de laatste afleveringen van seizoen 7..

Lees alles over Suits

Outlander seizoen 4 komt in november naar Netflix

Goed nieuws voor de fans die al tijden uitkijken naar de release van Outlander seizoen 4 op Netflix. De streamingdienst heeft eindelijk bekendgemaakt dat we vanaf 5 november aan de slag kunnen met gloednieuwe afleveringen van de reeks.

Lees alles over Outlander

Trailer Frans tienerdrama Mortel verschenen

Netflix heeft een gloednieuwe Franse tienerdrama aangekondigd. Het gaat om Mortel waarin drie scholieren op zoek gaan naar een moordenaar en schromen daar zelfs het inschakelen van een voodoogeest niet bij. In de serie zit horror en bovennatuurlijke krachten. Hij verschijnt op 21 november op Netflix.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Supergirl (4 seizoenen + S05E03) Actie 2019 6.4
The Lies Within (S01E02) Drama 2019
Berlin, I Love You Drama 2019 4.5
Jenny Slate: Stage Fright Stand-up 2019

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?