Netflix Daily

Netflix Daily: Ryan Murphy’s The Prom en eerste beelden Dolly Parton’s kerstmusical

The Prom Netflix

In de laatste maanden van 2020 mogen we nog heel wat interessante nieuwe titels op Netflix verwachten. Zo is het binnenkort de beurt aan The Prom van Ryan Murphy waar nu de teaser trailer van is gelanceerd. Ook zijn de eerste beelden van de nieuwe kerstmusical met Dolly Parton verschenen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix lanceert teaser trailer The Prom

Ryan Murphy heeft de afgelopen tijd gewerkt aan verschillende projecten voor Netflix. Een daarvan is The Prom waar we vanaf 11 december naar kunnen kijken op Netflix. De film geldt als verfilming van de gelijknamige Broadway musical. We volgen twee musicalsterren voor wie het er niet goed uitziet. Hun nieuwe Broadway show wordt niet goed ontvangen en dat kost hun mogelijk hun droom. Als zij horen dat een middelbare scholier en haar vriendin niet welkom zijn op het eindejaarsgala besluiten ze hun reputatie omhoog te helpen door de twee vriendinnen te helpen.

Eerste beelden nieuwe kerstmusical van Dolly Parton

Netflix gaat in de komende weken heel wat nieuwe kerstfilms toevoegen. Daartoe behoort ook Christmas on the Square. In de kerstmusical zitten 14 liedjes van Dolly Parton verwerkt. Dolly speelt een in glitter gehulde engel die misantroop Regina Fuller meeneemt op een muzikaal pad naar boetedoening. Een releasedatum heeft de film nog niet, wel zijn de eerste beelden verschenen.

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 43

Undercover is weer terug op zijn koppositie. De serie wordt dit seizoen wekelijks van nieuwe afleveringen voorzien en daarmee prijkt de titel steevast bovenaan de lijst met populaire titels. Al moest Undercover vorige week wel even ruimte maken voor The Haunting of Bly Manor.

Lees alles over de meest populaire titels

Podcast Wat Netflix Je Me Nou? Elizabeth

Hoe ging het er aan toe in een door en door verdeeld Engeland tijdens de Middeleeuwen? De film Elizabeth laat zien hoe Elizabeth gekroond wordt tot koningin van Engeland, als vermoedelijk protestantse koningin in een verder katholiek land, waarvan een groot deel haar liever dood dan levend ziet.

Lees alles over de podcast

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Alienist (2 seizoenen) Thriller 2018 7.8
Kadaver Horror 2020
I, Tonya Komedie 2017 7.5
Paw Patrol (3 seizoenen) Kinderen 2018 6.4
You Me Her (5 seizoenen) Komedie 2016 6.3
De Magische Schoolbus rijdt opnieuw Kinderen 2020
Bending the Arc Docu 2017 7.1

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?