Netflix Daily

Netflix Daily: In DNA van een inbreker kruipen en nieuwe Mexicaanse series

Met DNA Do Crime komt er een nieuwe thrillerserie vanuit Brazilië, waar de gedachtegangen van criminelen achterhaald moeten worden. Er zijn tevens drie nieuwe Mexicaanse series aangekondigd.

DNA Do Crime, een kraak voorkomen

Wat als je een bende criminelen wil oprollen, dan zul je moeten uitvinden wat ze gaan doen én waar ze een kraak gaan plegen. In Brazilië werd hiervoor DNA ingezet en van deze zaak is nu de serie DNA Do Crime gemaakt. Aan de grens van Paraguay is een grootschalig onderzoek gaande naar de grootste bende bankovervallers te wereld. Maar hoe krijg je ze te pakken? Op 14 november verschijnt DNA Do Crime, of Criminal Code zoals de Engelse titel luidt. De trailer is alvast verschenen.

Drie nieuwe Mexicaanse series in aantocht

Ieder jaar is er wel één serie uit Mexico die ons allemaal de buis gekluisterd houdt. Netflix heeft nu weer drie nieuwe titels aangekondigd die deze rol op zich kunnen gaan nemen. Para Siempre, Accidente en Bienvenidos a la Familia zijn allemaal in productie, zo heeft Netflix bekendgemaakt. De releasedata van deze reeksen laat nog wel even op zich wachten.

Sweet Magnolias seizoen 4 besteld

Sweet Magnolias is vernieuwd voor een vierde seizoen op Netflix. Na de release van het derde seizoen op de streamingdienst was het een tijdje stil rondom de reeks. Even zag het er dan ook naar uit dat het einde verhaal was voor de drie hartsvriendinnen uit Serenity, maar dat blijkt niet zo te zijn. Netflix heeft groen licht gegeven voor een vierde seizoen van de reeks.

Lees alles over Sweet Magnolias

Live-event The Netflix Cup met 4 Formule 1-coureurs in aantocht

Met The Netflix Cup komt er wel een zeer bijzonder event richting Netflix. Het wordt namelijk het eerste live-event en dan ook nog het eerste live sportevent. Dit alles gaat plaats vinden in de Nederlandse nacht van 14 op 15 november.

Lees alles over The Netflix Cup

Het nieuwe aanbod van het weekend:

Strong Girl Nam-soon (1 seizoen) Drama 2023 2023-10-21
Last Stop Larrimah Docu 2023 7.1 2023-10-21

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?