Netflix Daily

Netflix Daily: Kans op GLOW film klein, Diana-actrice mogelijk in The Crown seizoen 5

De kans dat we een afsluitende film van GLOW krijgen, blijkt steeds minder groot. De reeks kwam na drie seizoenen ten einde ondanks dat er wel een vierde seizoen was aangekondigd. Ondertussen keert Emma Corrin mogelijk terug in The Crown seizoen 5.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Alison Brie heeft weinig hoop voor GLOW-film

Alison Brie heeft niet het idee dat er snel een GLOW-film komt. De actrice sprak haar twijfels uit nadat de serie na drie seizoenen ten einde komt. “Ik ben er een beetje pessimistisch over als je kijkt naar wat er dit jaar allemaal gebeurd is en hoe moeilijk het is om in de coronacrisis iets weer in productie te krijgen”, aldus Alison Brie. “Ik bedoel dat je niet te veel moet hopen. Want als het überhaupt gebeurt, kan het nog wel even duren.”

Prinses Diana-actrice mogelijk terug voor The Crown seizoen 5

Emma Corrin keert misschien terug als prinses Diana in het vijfde seizoen van The Crown. Haar rol zou eigenlijk na twee seizoenen stoppen, maar de kijkers en de makers zijn onder de indruk van haar interpretatie van de prinses. Een insider liet dan ook aan The Sun weten dat ze mogelijk terugkeert voor het vijfde seizoen. “Normaal gesproken is het de regel dat ze na iedere twee seizoenen een compleet nieuwe cast gebruiken, maar Emma doet het exceptioneel goed als Diana”, aldus de insider.

Vier grote namen gestrikt voor Stranger Things 4

Het vierde seizoen van Stranger Things is weer volop in productie en daardoor zijn er nu ook de namen van nieuwe castleden bekendgemaakt. Een aantal daarvan waren al duidelijk geworden door middel van eerste beelden.

Lees alles over Stranger Things

Black Lightning stopt na aankomende vierde seizoen

In navolging van Supergirl zal er komend seizoen nog een DC-serie voor het laatst te zien zijn. Black Lightning stopt, zo heeft The CW bekendgemaakt. Daarmee heeft deze reeks voor een DC-serie opvallend weinig seizoenen gekregen. Na vier jaar is het al klaar.

Lees alles over Black Lightning

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?