Netflix Daily

Netflix Daily: Behind the scenes van Bridgerton, nieuwe beelden Inventing Anna

Showrunner Chris Van Dusen heeft een nieuwe behind the scenes gedeeld van Bridgerton. Dat om te vieren dat de opnames van het tweede seizoen van Bridgerton volledig zijn afgerond. Ondertussen is ook de eerste officiële teaser gelanceerd van Inventing Anna.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nieuwe behind the scenes van Bridgerton

De opnames van het tweede seizoen van Bridgerton zijn inmiddels volledig afgerond. Om fans alvast een kijkje te geven is nu een nieuwe behind the scenes foto gelanceerd. Showrunner Chris Van Dusen plaatste een foto van zichzelf met Jonathan Bailey en Simone Ashley. “Trots op deze cast en crew die iedere dag hun beste werk leveren in dit uitdagende jaar. En deze twee in de foto hier. Woorden komen tekort. In 2022 op Netflix.” Je bekijkt de video hieronder.

Officiële teaser van Inventing Anna verschenen

Inventing Anna is in aantocht op Netflix. De nieuwe serie komt in op 11 februari 2022 op Netflix en is afkomstig van Shonda Rhimes. De hoofdrol is voor Julia Garner (Ozark). Julia vertolkt de rol van Anna Delvey. De serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal van een meesteroplichter. Je bekijkt de teaser hieronder.

Arcane krijgt tweede seizoen, fans tóch teleurgesteld

De Netflix-animatieserie Arcana is wereldwijd uitgegroeid tot een megahit! Het hele eerste seizoen, bestaande uit negen afleveringen, is inmiddels te bekijken op de streamingdienst, maar de show krijgt natúúrlijk ook een tweede seizoen.

Lees alles over Arcane

Franse actieserie Braqueurs verlengd voor tweede seizoen

Braqueurs keert terug voor een tweede seizoen. De Franse serie, die op Netflix ook door het leven gaat met de Engelse titel Ganglands, verscheen twee maanden geleden op de streamingdienst. Lang hoefde de streamgigant niet na te denken en gaf groen licht voor nog veel meer actie.

Lees alles over Braqueurs

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Japan Sinks: People of Hope (6 afleveringen) Drama 2021 2021-11-22
Las Leyes de la Frontera Drama 2021 7.5 2021-11-22
The Dark Tower Actie 2017 5.7 2021-11-22

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?